- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Ez kezd egy kicsit kínos lenni
Az összes streamer (Jardier, Nils, Jimmy) youtubeon ott ül zavarodott fejjel, hogy most mi van.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
ricshard444 #9752 üzenetére
Bajnokság elég sok van folyamatosan, publikon nem tudom mi a helyzet. SRS volt régen, más talán tud róla nyilatkozni, én inkább ACC-zek.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9750 üzenetére
Köszi a kontentet, jöhetnek még ilyenek!
BTW van esetleg favorizált street pálya amire ismerősöket ültettek be kipróbálni a szimulátort?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9672 üzenetére
Ez amúgy változott bármit a sima 488 challenge-hez képest, vagy csak skint kapott?
-
Mosqu!to
addikt
Eddig teljesen modok nélkül assettoztam, most viszont hogy kicsit több időm van simezni, fel akarok pakolászni minden hasznosat. Hogy érdemes nekikezdeni? Leszedtem a content managert, és fullra upgradeltem. Szeretném, hogy szebb legyen a grafika (már amit a Ryzen 3600 + RX5700XT elvisel Rift S mellett), jobb lenne a hang, de jöhetnek nagyon jó autók-pályák-hudok, telemetria, régről rémlik, hogy volt valami setup letöltő is, valamint iracing szerű matchmaking ranking alapján (rsr vagy srs).
Szóval mik azok, amik aktuálisan nagyon jók és hogy érdemes elindulni?
-
Mosqu!to
addikt
Nekem is volt jobb dolgom hétvégén. Elnézést ha valakit ezzel megbántok, de nekem nagyon proli az AMTS, pedig szeretem a jó autókat, de ez a csöccsel kocsimosás, meg homasita calibra-golf stb népek, hangnyomás verseny... Ezeket annyira nem tudom értékelni, és sajnos a környezetemet sem, így egyedül mentem volna.
Így a 4 ropi gyakorlatilag erre a nevezésre ment volna, amiért ráadásul ebben a gyönyörű időben még egy csomót sorban is állhattam volna. Úgyhogy végül lebeszéltem magam -
Mosqu!to
addikt
válasz
Motion_Blur #9297 üzenetére
Baszki, még 55-tel is be lehetett jutni
Én meg mondom nem indulok útnak a 49.8-ammal (street gumin), mert fél óra gyakorlásnál csak többet megy a többség.. Tudom, idegen környezet, hang se volt, de ez azért még úgy is elég easynek tűnik.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Kean_Sorbo #9216 üzenetére
Írj nekik emailt, nekem arra reagálva aktiválták anno.
-
Mosqu!to
addikt
Srácok, kicsit beizzítottam a játékot, és meglepődve konstatáltam, hogy nincs stabil 60 fps-em.
konfig:
Ryzen 5 2600 @ 4GHz
16GB RAM
Vega 64 LCFelbontás 4K, grafikai beállítások mind maxon, ilyenkor 80%-ban 54fps, de néha van drop.
AA-t levettem 2x-esre, AF-et 8x-ra, így általában 60, de néha beesik 46-48ra, ami olyan, mintha slow-mo lenne az egész. Ahogy megfigyeltem, ezek állandó pontjain jelentkeznek a pályának, úgyhogy nem véletlenszerűen hullámzó a teljesítmény, sokkal inkább ott több a gép dolga.Miken érdemes csökkentenem, amik legkevésbé befolyásolják a látott képet, viszont a játék végig fixen hozná a 60-at, hogy ne zavarjon bele a játékba?
Köszi előre is
-
Mosqu!to
addikt
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok,
Kis időm adódott hogy játszak, felraktam a kormányt (G25), de az istennek nem akar működni, pedig korábban gond nélkül ment.
- windows látja, logitech softwareban minden pedállenyomás-kormánytekerés látszik
- steam beállításoknál a játékvezérlőknél nem látszik (nem tudom számít-e)
- játék nem detektáljaA net tele van megoldásokkal, egyik sem segített az eddig próbáltak közül.
Vagyis:
- próbáltam a wheeldrivercleanert futtatni
- próbáltam letörölni az aktuális drivert, és felrakni egy olyat, amit írtak hogy jó, letiltva az automatikus updatet
- próbáltam config filet törölniW10-em van.
Van valakinek ötlete, hogy mivel lehet működésre bírni ismét?
Lehet, hogy összeakad az MX518 egérrel, meg az MX Master egérrel driver szempontból?
Minek kéne fent lennie, és miket töröljek le?Köszi,
Mosqu!to -
Mosqu!to
addikt
válasz
neilszab #8818 üzenetére
Értem én, hogy ha magam elé vágnám az autót, akkor annyit látnék ki amennyi a kijelző, de annyira szűk ez itt, hogy gyakorlatilag a fél szélvédőt látom magam előtt.
Így szerintem használhatatlan, egy autóban tudom forgatni a fejem, ami segít a perifériát nézni, itt viszont jóformán az út két szélét se látom, nem az hogy az apexet.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Dr. Gonzο #101 üzenetére
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás
Kezdd könnyebben vezethető autókkal (Fiat 500, E30 M3, Lotus Elise), beállításokon egyelőre ne nagyon variálj, csak a gumit tedd utcairól semi-slickre.
A segítségeket nem javaslom, auto clutch, blip, lift esetleg maradhat, a többit kapcsold ki.
Ha nem érzed az optimális ívet, akkor annak megjelenítését is bekapcsolhatod eleinte, később szerintem inkább zavaró.Ha úgy érzed, hogy stabilan tudsz már kőrözni, akkor vedd rövidebbre a féktávokat, előbb gyorsíts ki, merj átmenni több gázzal ott, ahol korábban elvetted, és lassan ráérzel. Nézz neten esetleg hotlap videókat, abból látni fogod, hogy akik gyorsak, azok hol fékeznek, milyen íveket használnak, honnan gyorsítanak ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest