- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sztem is számít az FPS. Abban is van igazság amit írsz, hogy némely dolog önámítás.
De 50 fps az már sztem túl alacsony egy érzékeny autó eredményes irányításához.
A legjobb a 100 feletti érték teljes részletességen, azaz élsimítás, árnyékok...motion blur, meg tükröződés az nem.Egyszerűen jó a szemnek, és gördülékeny a játék...nyugodtabb a körözés.
Nálad a 3 monitor biztos hogy hozzátesz a jó irányításhoz, a nagyobb látószög miatt, ezért árnyalja a tesztet.1 monitor, és hajtsd alul a VGA-d ~50 fps-re, az kb. jobb képet ad, hogy mennyit számít.
Én ilyen tesztet nem végeztem, csak érzésre hagyatkozom, nekem sokkal jobb a körözés 100fps körül nagy részletességgel, jobban/könnyebben jönnek az idők. -
KaraDani
addikt
Mindkettővel lehet jól fékezni ezt nem vitatom. Nekem könnyebb tartani egy fix erősségű nyomást ami mondjuk épp ahhoz kell, hogy a kerék ne blokkoljon, mint potival azt, hogy épp hol áll a pedál. Persze potival is tudtam fékezni. De nekem érvnek annyi is elég, hogy így igazi fékérzetem van, míg potival nincs, és ha már szimulátorozok, legyen minnél élethűbb az érzés is
Illetve ha már iRacing vagy Asetto Corsa, tegye fel a kezét aki tud lineáris fékpedálbeállítással fékezni potis pedállal, míg load cellessel gyerekjáték.
De persze kinek mi szimpatikus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest