- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sztem is számít az FPS. Abban is van igazság amit írsz, hogy némely dolog önámítás.
De 50 fps az már sztem túl alacsony egy érzékeny autó eredményes irányításához.
A legjobb a 100 feletti érték teljes részletességen, azaz élsimítás, árnyékok...motion blur, meg tükröződés az nem.Egyszerűen jó a szemnek, és gördülékeny a játék...nyugodtabb a körözés.
Nálad a 3 monitor biztos hogy hozzátesz a jó irányításhoz, a nagyobb látószög miatt, ezért árnyalja a tesztet.1 monitor, és hajtsd alul a VGA-d ~50 fps-re, az kb. jobb képet ad, hogy mennyit számít.
Én ilyen tesztet nem végeztem, csak érzésre hagyatkozom, nekem sokkal jobb a körözés 100fps körül nagy részletességgel, jobban/könnyebben jönnek az idők. -
KaraDani
addikt
Mindkettővel lehet jól fékezni ezt nem vitatom. Nekem könnyebb tartani egy fix erősségű nyomást ami mondjuk épp ahhoz kell, hogy a kerék ne blokkoljon, mint potival azt, hogy épp hol áll a pedál. Persze potival is tudtam fékezni. De nekem érvnek annyi is elég, hogy így igazi fékérzetem van, míg potival nincs, és ha már szimulátorozok, legyen minnél élethűbb az érzés is
Illetve ha már iRacing vagy Asetto Corsa, tegye fel a kezét aki tud lineáris fékpedálbeállítással fékezni potis pedállal, míg load cellessel gyerekjáték.
De persze kinek mi szimpatikus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Max
- Apple asztali gépek
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drum 'n' bass
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest