- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
zilazil #8747 üzenetére
Ez O.K. viszont ez mind játékosok ellen megy.
"A karriermód viszont nem más, mint egy rakás verseny egymás után, nincs sehogy összekötve (ergo offline bajnokságot szólóban nem lehet vele tolni).
Vagy félreértek vmit? :-/
B-type: "Nem kell tökölni
"
:-))
Inkább keresek vkit akinek megvan és belenézek share play-ben.
Szinte csak egyedül szeretnék menni,multira nem használnám.De a karrier módra is csak úgy van lehetőség,Sityisxt megírta.Köszi mindenkinek!
-
Elims
veterán
válasz
zilazil #8742 üzenetére
Nekem az ai nem számítana.Nekem a lényeg az lenne,hogy ne csak annyiból álljon,kis bemutató,pici kis offline és nincs más lehetőség csak a más játékosok elleni versenyzés.
Erre nagyon sok idő kellene...
Akkor simán megvenném ha úgy lehetne vele játszani mint a legtöbb autós játékkal,megyek a gép ellen változatos pályákon,lehetne új kocsikat szerezni/nyerni/venni. -
Elims
veterán
válasz
neilszab #8740 üzenetére
Jó lenne a vezetés pedig már nincs kormányom,joy-jal mennék,de,hogy leginkább online az egész játék+a karrier mód is,így inkább kihagyom.Nem szeretnék olyanokkal megmérkőzni akik ezzel kelnek és fekszenek a pár milliós ülés+kormányukkal.Ezt most nem negatívumként írom.Nem vagyok mazochista,ennyi az egész.
Köszi!! :-)
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Ps4-re venném meg ezt a játékot,de nem tudom,hogy online játék nélkül -azt nem szeretnék- mennyi tartalom lenne benne.?
Megérhetné így is a 6e Ft-os akciós árat?
Gran turismo sorozatot -6. rész kivételével mind nagyon szerettem+project cars-t+crew-t szintén pedig tudom,ég és föld...pár need for speed is bejött vmikor.
Kíváncsi lennék erre a játékra is,de online-ra nem sok időm lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest