- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JoinR
őstag
válasz
subaruwrc #6174 üzenetére
Nem nyert
Ha megnézed a legjobb köröket, a végsebesség bőven 260 felett van, amihez kb. 0-s első splitter és 5-6-os hátsó szárny kell. Amit felraktam gtr-masters fórumba setet, igen konzervatív ilyen téren, és nem is érhető el olyan végtempó vele.
Egyébként szerverre felcsatlakozva bárkit lehet nézni, el lehet lesni 1-2 trükköt. -
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #6121 üzenetére
A szeron en egyszer ertem korbe, akkor 8:42 lett, de siman 40 ala mehettem volna, az utolso 1/3-adban elkapkodtam.
Kozben hotlapson is javitottam, persze megint rontottam ketszer is, ami egy min. 2s-be kerult. Jo lenne bemenni 8:30 ala, mert nem lehetetlen.
Sajna a futamon nem tudok indulni, mert nem leszek itthon.
-
vlevi
nagyúr
válasz
subaruwrc #6121 üzenetére
Ma próbálkoztam először, de nekem még egyszer sem sikerült úgy körbenennem, hogy ne rontsam el állandóan. Hotlapot szoktam választani, ott nem kell körbemenni, de így se sikerül egy normális (értsd nem forgok meg, nem szállok a korlátba) kört összehozni. Emiatt nálam a 9:16 a "csúcs". Lenne jobb is, de ez az egy mért köröm van, amit nem nullázott le az AC pályaelhagyás miatt. Mostmár felidegesített, abbhagytam
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #6102 üzenetére
Na vegre osszejott. 1 eleg nagy hiba volt benne, 2s ott elment sajnos. De behoztam mashol, most kicsit kemenyebben nyomtam a hiba utan, lesz ami lesz alapon.
8:31.592
Nalam van kb. 3 notorius hely, ahol gyakran eldobom. Sajnos ezert amikor oda kozeledek, akkor gomboc lesz a torkomban, nem kapok levegot, es elkezdek izzadni.
Alt. ha nagyon rakoncentralok, akkor bele is hibazok.
Menj ra hotlapsra, telepitsd, inditsd az RSR appot, es adjal neki.
Jah, meg lejjebb vettem a minosegbol. Egybol lett 58-60 FPS helyett 102-108, es erezhetoen jobb igy korozni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #6100 üzenetére
Nalam F.23 - R.25, nem valtoztattam.
Menj hotlappal, akkor nem kell korbeevickelni. Normal esetben en a sima felvezeto kor, aztan gyorskor eseten a felvezetoben csak setakocsikazok. Csak az ezen a palyan 13 perc, es ha utana hibazok a gyorskoron, akkor kezdhetem elorol. Szoval egyedul itt nem jatszok ilyen felvezetokorosdit.
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #6098 üzenetére
Az sok.
En a GT autokkal vagyok hasonlo helyzetben. Setupot milyet hasznalsz? En letoltottem a forumrol, amit belinkeltek, ilyen basic dolog.(nem szoktam maset hasznalni, de most nincs idom az alapjatol magamra faragni az autot, mivel tegnap este mentem vele eloszor) De nekem instabil volt, meg pattogos. Hatuljan noveltem a leszoritoerot, meg kicsit lagyitottam a csillapitason, hatha igy nem pattog el a hatsoja. Fekezes trukkos, mar tanulom... Ugye itt lenne jo a load cell, sokkal kezesebb lenne, es stabilabban, hataron lehetne vele fekezni.
-
AMD_ok
őstag
válasz
subaruwrc #6001 üzenetére
En nem tudom, milyen volt update elott, mert 1 metert se mentem vele elotte, de most igen. Sztem vadallat, nekem nagyon tetszik. kicsit allitani kell rajta hogy ne libegjen annyira, es jo is lesz. Azt se tudtam, hogy van DRS, nem nezegettem ilyesmit. 341 et mentem vele az egyenesben anelkul. Az endurance hosszon 8:08 az eddigi idom, de be lehet szoritani 8 perc ala sztem
-
izitom
tag
válasz
subaruwrc #5863 üzenetére
1.1.3
- Launcher default theme (online): added option to filter out servers that contain unavailable content
- Launcher default theme: added option in Options > General to keep currently selected track conditions when changing game mode
- Launcher: various stability fixes
- Fixed some audio crash on unexpected values
- Fixed C9 exterior backfires
- Fixed C9 exterior attenuation distance
- In game telemetry now works properly with track-config scenario
- HDR app now correctly disable saving button for KS cars onboard exposure
- New Fmod SDK project (added gear_grind and horn events) -
mcguyver
csendes tag
válasz
subaruwrc #5836 üzenetére
Gratulálok!
Én is próbálgatom a köridőket, de még messze vagyok tőled
Lehet- e egy olyan kérésem, hogy egy setupot feltennél, tudom, hogy személyre kell szabni, de a tieddel szívesen kipróbálnám, hogy mit lehet vele kezdeni, és azt finomítgatnám tovább.
Segitségedet köszönöm. -
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #5800 üzenetére
A gondom ott van jelenleg, hogy folyamatosan azzal kuzdok, hogy a fektav vegen kitor a fara. Es ezeket nagyon nehez megfogni. Mar probaltam tobbfele diffi beallitast, de eddig nem sokat valtozott. Persze ilyen 10-es hatso szarnnyal meg stabil, melle viszont piszok lassu.
-
barcalaci84
őstag
válasz
subaruwrc #5778 üzenetére
az irány szerintem jó
nem büntet minden pályaelhagyást , csak az akár előnyszerzésre alakalmasokat...ha kicsúszol akkor nem lassít be feleslegesen stb
viszont as büntetés mértékkeével elszálltak kicsit...a kb 2-3 seces gázelvétel álatalában mindenhol elég lenne ....pont elég ahhoz h mindenkinek megérje a pályán menni, ha mégis túl feszíti valaki a húrt akkor bukik vele az ember , de mégse kukázza versenyt, csak veszít vele az ember pár nehezen megszerzett pozíciót... -
barcalaci84
őstag
válasz
subaruwrc #5776 üzenetére
kb szerintem is...Ai val teszteltem és ott ez a 2 mp pont elég arra h a vágással bukjon az ember és ha szorosan mögötte vannak akkor ez poziciókba is kerülhet...
ehhez képest Kunos a gyári pályákon 5 10 15 és néhol még 20 mp-s gázelvételt határozott meg (vagy lelassítani 35 km/h környékére)
szerencsére ezek simán átírhatóak , ha egy liga használni akarja ligafutamokon akkor csak a saját szája íze szerint kell beállítgatni a szervezőknek a serveren ,majd az indulókkal meg lehet osztani a változtatásokat (maga Aris javasolta)
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #5768 üzenetére
Tulajdonkeppen jogos volt a keres, mert egy rossz valtassal gatya a motornak/valtonak, es mar uszik a kor. Leven ez is a vezetes technika resze... En csak arra akartam ravilagitani, hogy kozvetlen a sebessegre/koridore nincs kihatassal, es a futomu sem karosodik a kor alatt.
Azert fasza, hogy most megtanulok menni ezzel, aztan jon a load cell-es pedal, es tanulhatok mindent elorol. Load cell es a potis fek kozott milyen valtozasokra lehet szamitani, miket lehet tapasztalni? Jobb rosszabb, avagy ez olyan mint a H valto, realisztikus lesz ,de lassabb is?
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #5484 üzenetére
Nah, nekem eddig 6:53, osszes aid off, bar hibaztam nem is keveset.
Nagyon pattog az auto, es foleg a kissebessegu kanyarok nehezek. Tovabbra is az autot befekezni a leggazabb. Egyszer ugy valtasz vissza 2.-ba, hogy nem adsz gazfroccsot, mar megy is a fara. Tavabba ahogy nezem, erdemes messze elkerulni a kerekvetoket, mert vagy megul, vagy vissza dob, es e miatt hirtelen iranyt valt.
Viszont valamit nem ertek. Egyszer megy az auto az egyenesben 325-ot, aztan csak 275-ot?!
Csak siman nyomtam egy session restartot.
-
-
KaraDani
addikt
válasz
subaruwrc #5476 üzenetére
Ilyen egyszer nekem is volt, hogy lett "egy" 24 perces köröm, ami igazából 3 kör volt
Akkor legalább sűrűn előfordul -> remélhetőleg gyorsan javítják.
Vicces volt, mert nem figyeltem addig, csak éreztem hogy egész jó kör lesz. Reméltem egy 6:4x-et erre kiírja hogy 24 perc -
subaruwrc
félisten
-
Kommy
veterán
válasz
subaruwrc #5373 üzenetére
én szívesen indítok szervert amin lehet futni nordon, stracker menti az időket (ha van ptracker akkor a szektoridőket is, persze egy offline szabályos kör után), de ha jól sejtem 24 versenyző lehet majd max egyidőben a szerveren és ez azt is jelenti, hogy max 24 autó lehet, ha mindegyikből 1-et rakok a szerverre. Persze tudok több szervert is indítani és összegzem az eredményeket egy táblázatban.
Ha érdekel titeket szívesen megcsinálom, ma úgyis ráérek míg nem jön az update
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest