- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam azok amiket használok, ...persze nem baj ha tök jól néz ki (amiből én semmit nem látok a lehúzott graf miatt
), de ha nem használom akkor tök mindegy mennyire van kidolgozva...ott van. pl. az rF2...olyanok mondják hogy nagyon sok mindent számol, akiknek adok a véleményére, mégsem használom, és ennek általában az az oka, hogy vagy olyan sok minden van amivel jobban szeretem tölteni az időmet, vagy egyszerűen nem jön be.
akárhogy is tükröződik...teli van már az AC-m autókkal, jobbak-rosszabbak, de szép sok van köztük -
törölt tag
Minőségi cuccnak ígérkezik minden téren, és egy jó FWD pályaautó már jó ideje hiányzik.
A modell részletessége, a hazai fizika, a festések és a az autót valóságban versenyhelyzetben is vezető modtesztelők elég magasra emelik a minőséget....a "fizetős" cuccok sem készülnek ilyen magas színvonalon. -
Shodan
őstag
-
Shodan
őstag
Már próbáltam
ezt se értem egyébként az első display oldalon lehet állítani az anti-aliasing samplest ami 4x a max és a másik oldalon lehet állítani a Fast approximate anti-aliasing-ot
Na most ha ezt kikapcsolom, akkor is lesz AA?Az nvidia control panelből állítva, meg az jelenik meg hogy az FXAA a játék nem támogatja...Most akkor mi van?
-
guftabi96
addikt
persze tudom, csak azt mondom, hogy ott én sokkal jobban elvoltam a 90-90-nel, mint itt.
Itt szinte könyörög a jobb kormányért.Egyébként valaki meg tudja mondani, hogy a játék hány processzor magot képes kihasználni?
Képes 4-et is terhelni, vagy még ez is inkább kettőt használ? -
krisztyann
tag
Én 200 fokot olvastam.E között meg a Momo között vacilálok.Tudom, hogy van kormányos topik, de mivel ehhez a játékhoz venném azért kérdeztem itt, hogy hátha van vkinek konkrét tapasztalata vele.Igazából a Momo felé húz a szívem, csak tartok attól, hogy esetleg rossz lesz a pedálban a poti.
-
Steady74
addikt
nem akarok belemenni semmilyen szájkaratébe... hermanyi az én beállításaim alapján megcsinálta a szerót, csatlakoztunk hozzá mindketten, meg macy is. többen a gocompete oldalról, valamint mások is, akik nyomják az AC-t host-olnak maguknak simán szerót és játszanak rajta, nem kell semmilyen plusz szoftvert feltenni és hálózati beállításokat eszközölni. azt hiszem is ez tök logikus.
gondolom, hogy megérted (leírtam) miért nem teszek egyéb virtuális hálózatot fel a gépemre, ha nem, akkor sincs baj. -
Tecsa
aktív tag
-
-
AMD_ok
őstag
Nem is baj, koncentraljanak a lenyegesebb dolgokra, mert ez meg nagyon tavol all a legalabb jotol (marmint az offline futam AI-al)
Viszont azt is irtak a changelogban, hogy redukaljak a replay meretet...mentem egy 5 koros futamot Nurburgringen, 140 mega lett a replay merete -
-
Nem értem miért háborogtok, evidens, hogy szeretném közel maxon élvezni, de egyszerűen az AMD kártyákon nem tudom olyan részletességgel, azonos fps mellett mellett tolni, mint zölddel.
Majd mikor megjelenik, akkor nyilván fognak vele foglalkozni, ergo kap egy normális kódot a driverben.Ennyi a történet, kérdezték, én megválaszoltam...
GTX670 @ 1200/1500: 78/57 ----> így futott tuningolt R9 290 -nel is
280X @ 1125/1500: 57/44Ezt mértem pár napja, 4x AA, minden maxon, a tükröződés 1-re levéve, üres pálya.
Ha ez nem nagy difi, akkor semmi. -
SityiSXT
őstag
Mod-támogatás nincs, és egyelőre tervben sincs. Valószínű nem is lesz, főleg a FIA-levél után.
Nálam 11 AI-val, napsütésben i5-3550 + GTX760 kormóval stabilan tartja a kb. 45-50 fps-t fullHD-n, utra részletesség mellett -x64 -dx11mt kapcsolókkal (tehát 64 bites módban fut és a megjelenítés többszálúsítva van)Szerk.: Helyesbítek, Grundge-nak igaza van, Steam Workshopon keresztül lesz némi moddingra lehetőség, de ez megjeneléskor biztos, hogy csak a festésekre fog vonatkozni. Később lehet, hogy más is bekerülhet, de nem biztos. Idézek az egyik fejlesztőtől:
"We don't plan to support generic modding of any game data, our engine does not support that very well anyway (not that Skyrim would be much better, people just try to make it work ).
Initially only custom liveries will be supported on Steam Workshop. Later maybe other package types could be supported, but it will never be "override any file that ships with the game"." -
grunge
addikt
Jol neznek ki ezek a DX11-es dolgok, konfigomon elegge jol megy. Odafigyelnek az optimalizalasra a sracok, folymatosan dolgoznak rajta.
DLC-k is lesznek, de moddolhato is a gama. Ez majd megjelenes utan fog latszani tisztan. Skineken kivül eddig nemsokmindent lattam meg. Ugye folyamat uj buildek jönnek, meg fejlesztik. Addig moddolni sem erdemes mig nem lesz a kiindulopont vegleges
-
SityiSXT
őstag
Lehet rosszul emlékeztem a gumizódással kapcsolatban, de valami rémlik, hogy sok mod pályán bizony hiányoznak dolgok. Jómagam nem próbáltam egyetlen modot se - pont amiatt, amiket olvastam. (Hát nem ironikus, hogy ezek szerint nekem is sikerült hasonló előítéleteket összeszednem olvasgatással olyan dologról, amit nem próbáltam?
)
Van azért más is, amiben erős hiányosságok vannak: sérülés, időjárás, boxkiállások...
Nem mondom, kellemesebb az AC-t vezetni, de azt nagyon erős túlzásnak tartom, hogy lefélárkádozzák a Project Carst - ami főleg annak tükrében érdekes, hogy jelen esetben ez olyan ember véleménye, aki egyetlen centimétert nem gurult vele...
Mit ne erőltessek? -
barcalaci84
őstag
persze h van tapadásváltozás minden pályán , modokon is...
persze mi is szeretjük a csicsát is így panaszkodunk ha nincs vizuális gumizódás a mod pályán...
illetve el-elfelejtenek ezt -azt
de vannak ellnpéldák is... amik meglepően jó minőségűek minden szempontból és szépen javítgatják is folyamatosan...
az igénytelen modokat meg nem kell használni... -
SityiSXT
őstag
"ők bevételre hajtanak" - Miért, te tán örömmel dolgoznál ingyen is? Ettől függetlenül miért ne lehetne sikeres egy komolyabb versenyjáték? Itt garantáltan nem fogod 200-zal bevenni a kanyart.
"Szimulátorban ez nyilván nem lenne kivitelezhető és gyorsan leszaroznák" - Itt sincs ez így "kivitelezve", mégis leszarozod...
"Ja, nem vettem meg csak több fórum visszajelzéseiből meg videókból következtettem." - Milyen fórumok, ha nem vagyok indiszkrét? Ha olyanok, akik szintén tapasztalat nélkül, videók/hírek/előítéletek alapján következtettek dolgokra, akkor miből gondolod, hogy reális képed alakult ki a játékról? Egyébként ott van két videó, amit linkeltem, azokból milyen következtetést tudsz levonni?
"De Vettel, meg valamelyik Hamilton is tesztelte, segített fejleszteni a GT5-öt, mégse merném szimulátornak nevezni." - Definiáld nekem a szimulátor fogalmát, és hogy az AC miért az, míg a Project Cars miért nem (szorítkozva a lényegre). Tekinthetjük a Wikipédiát objektív forrásnak? Ha igen, mazsolázz kicsit, mi sima versenyjáték és mi szimulátor.
Szerk.: Feltennék egy AC-szimuláció kapcsolati kérdést. Az AC ugyebár moddolható. Ehhez képest én olyanokat olvasgatok fórumokon, hogy a mod pályák minősége elmarad a gyári laserscan pályákétól, mert sok olyan funkció nincs implementálva ezekben a mod pályákban, amit az AC amúgy tudna: például felgumizódás. Akkor ez így most szim vagy félárkád?
-
barcalaci84
őstag
annál sokkal jobb...
és tényleg fasza és egyáltalán nem árkádos a CARS...
csak mondom az vicc h holtjátékkal meg sebességérzékenységgel kell babrálni h egy rendes 900 fokos kormányon rendesen lehessen irányítani...ennek így sok köze nincs a valós vezetéshez...
de amúgy tényleg tele szimes elemekkel és az árkád játékokhoz szokottak vagy egy félárkád Forzás esni kelni fog, mert azért ez komolyabb jóval... -
SityiSXT
őstag
Az a baj, hogy itt a WMD-nél ez nem így működik. Ők fizették be magukat, nem pedig az SMS fizetett nekik. Plusz hogy Davidson mit csinált az F1 kapcsán, azt csak a Codemasters tudja, míg itt Rast posztolt pár gyorskört odaírva a valós eredményeit is. Ezek mellett Nic és Ben rendszeresen írnak a fórumba visszajelzéseket a játékról.
Köztudottan félárkád? Nocsak... Valami forrásod is van erről? Esetleg saját tapasztalat? Csak mert nekem nem nagyon ment az árkádos irányítás, a szimes annál inkább (és még 4-5 másodpercet gyorsultam csak azzal, hogy visszakapcsoltam belső, műszerfalas nézetre). Persze ez már régi videó, rá két-három nappal jött a felujított gamepades irányítás, amit azóta is reszelnek, plusz a kormányokhoz új FFB. És persze félárkád játék fejlesztésénél egy hivatásos versenyző ilyeneket ír, mi?
"With a Clio, they are very edgy and generally unsafe with a lot of mid-corner oversteer and instability that will punish you if the incorrect technique is used to drive them. The front tyres are very easy to over-drive, especially on new tyres and can ‘go off’ and give a lot of understeer if pushed too hard. At the moment, driving this car realistically is too slow, as the physics and the way the characteristics are put together on this car are too strong and stable (too good!). This means that, as there is more grip overall both from the aggression of the front tyres, as well as rear stability, you can get away with carrying a lot more speed on entry and through the corner in comparison to real life, which makes the general pace and lap time of the car a lot faster."@b-type: Egy példa (a videó leírásában ott a valós és a PCars köridő). A játék milyenségével pedig miért ne lehetne foglalkozni? Nem tudom, te WMD-tag vagy-e (vagy akár Jack@l), de ha nem, akkor nem értem, miért kell előre leírni egy játékot csak azért, mert megvannak az előítéleteitek (lésd fentebb: sok szakág, akkor ez biza nemszim)?
@barcalaci: Foglalkozni fognak a játékkal a megjelenés után is. Ez nem egy évente megjelenő NFS-sorozat lesz, erre letették a fórumon is a nagyesküt. Andy Tudor nyíltan elítéli az ilyet.
-
akela91
addikt
Nem értem miért vagy ilyen ellenséges, ha szóba kerül az ovál. (nem első eset) Én sem szoktam vagdalkozni, ha nekem nem tetsző kombó van. Egyébként mielőtt nem ováloztam versenykörülmények között, azt hittem én is mint te.
De Abarthal valóban nem feltétlen lenne célszerű, ettől független még ott is kialakulhatna egy nagyon élvezetes verseny.
-
-
törölt tag
Lehet, de én másban látom a problémát.
Sztem az Assetto fizikája nagyon jól működik, még ebben a formájában is, ami még nincs befejezve.
A valóságban az átcsapás az beszabehu' aki átélte már utcai autóban az tudja. Még emlékszem az elsőre, amikor esőben elindult az autó hátulja mert gyorsabban mentem be a kanyarba, elsőkerekes autó volt. Az ellenkormányzással nem is volt baj, csak sok lett, és átcsapott a másik oldalra mert túl nagy volt a kormánymozdulatom, végül is megfogtam, de nem gázzal ahogy kellene, hanem blokkfékkel és az autó menetstabilizáló rendszerével (PT Cruiser volt).
Azóta itt a Kakucsring-n kikupálódtam pár év alatt, az amikor azt látod hogy a versenyzők a versenyautójukat tök könnyen fogják meg, sőt alig akar megcsúszni, az leginkább azért van mert nagyon jól csinálják.
Ez két dolog:
1: Nem feszítik túl az autót, ezért az ő korrigálásuk szinte nem is látható, mert nem tekernek ellen, csak tartják a határon. ...mivel általában minden korrigálás időveszteség.
2: A másik ugyan ilyen fontos, hogy ők jóval korábban reagálnak, mert érzik a seggükkel, ami a szimeseknek nincs megadatva.
Amikor azt látod hogy Alonso a Parabolica-ban csinál egy villámgyors mozdulatot egy majd 90°-s kormányelforgatással, akkor te szemre még nem is látod hogy miért csinálta, a francnak kavar bele tök jól ment biztos a kamerának teszi magát
Pedig nem, mert ő érzi nem csak látja.
Mi meg szinte egy időben látjuk és érezzük az FFB-n....nem a seggünkkel, nagy különbség.
Ezért hiába tökéletesen megírt egy autószimulátor fizikája, sosem fogod úgy kezelni ahogy kellene, mert mindig el vagy késve egy kicsit...és mivel késel, ezért későn és persze nagyobbat korrigálsz, ezért sokkal nagyobb a valószínűsége hogy átcsap az autó,...vagy átmegy szépen C-be és lelassul vagy megáll. -
Viper26
nagyúr
Ritka szimpatikus leírás a vidónál.:
"Köszönjük a kommenteket Assetto fanok... Jó, hogy nem ti mondjátok meg, hogy mit hogyan mondjak el egy játékról. Kíváncsi lennék egy Sacred 3-at vagy akár mi mást amihez gondolom meg ti nem értetek hogyan elemeznétek ki. Ja, hogy nem tennéd mert nem értesz hozzá? Akkor kb ennyik vagytok. Nullák.
Kommentek letiltva és mindegyik megkapta a listán a helyét. Tudod kivel szórakoztok itt...
És tudtam, hogy valamelyik fórumról jöttek ide. Szánalmas banda.
Mondjuk másra úgy sem jó a PH meg az SG csak ingyen reklámra."Szánalom...
-
mike99.hu
csendes tag
-
DigitXT
félisten
Magyarországon biztos nem: az USA az más tészta, ott valóban volt
botrány a tömeges/jogszerűtlen adatgyűjtésből. Mondjuk a röhej az,
hogy csak azon háborodtak fel, hogy a sajátjaikat IS lehallgatták...De ez már nagyon OFF, nem akartam elvinni a témát.
Mindenesetre
ha valahova valós nevet várnak, akkor vagy elfogadják, hogy Digit XT,
vagy én meg adatvédelmi nyilatkozatot várok, az adatkezelés céljáról,
időtartamáról, stb. Amúgy tök baromság. Ellenőrzik, hogy valódi név?
Ha igen, akkor de pláne adatkezelők, annak minden felelősségével.
Ha nem, akkor meg minek? Hogy legyen 88 db Kiss Pista, akiket ugye
meg sem lehet majd különböztetni? Vagy lesz Kiss 88. Pista is? Vagy
pl. nem is lehet Pista, mert az BECENÉV? Született István: így kérik? -
Igen, az még egy opció, ha más nem segít, 10% minuszt még elviselek. Majd meglátom mire jutok. Na nem offolok tovább.
Nagyon jó input lagos tévé létezik egyáltalán? Az enyémnek sem nagy (nem tudom papíron mennyi, mert nem írják sehol), de azért fps alatt picit érezni. Szimulátorozás közben nem tűnt fel. Ha eléggé hardcore szinten nyomnám, akkor lehet, hogy zavarna, de jelenleg egyáltalán nem.
-
100%-on megy a venti magától is, ha már nagyon melegszik.
Ezt a részét megoldom, informatikus lennék vagy mi (tisztán van amúgy tartva a hűtője, a ház is jól szellőzik, de egy újrapasztázásra valószínűleg megérett, csak most nincs mivel, úgyhogy jobb híján kap egy 120-as oldalsó ventit a ház, ami telibe fújja a kártyát, hátha segít 5-6 fokot, az már elég lenne ideiglenesen).
-
Minden kocsira már csak a különböző hajtások miatt sem lehetne egyforma az ideális ív, bár jelenleg csak a kis Fiat kapar elöl. De elég ha mondjuk classon belül megnézzük, egy Z4 GT3 és egy MP4-12C GT3 se ugyanúgy fog fordulni a súlyelosztás/felépítés miatt (középmotor+farnehéz vs orrmotor+egyenlő súlyelosztás).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest