- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
scampolo84 #3914 üzenetére
Üdv!
Lehet hogy csak elsiklottam felette, de ott ahol mutatja, hogy hány fokon van a kormány meg ilyenek, ott van a pedáloknál egy Combined vagy mi, ilyen bepipálható doboz. Abban benne van neked a pipa?
Csak azért kérdem, mert nekem ugyanez volt. Varázsló végigment, minden tök jó, látom hogy mozognak amiknek kell (pedál, kormány, váltó), de a játékban az autó meg sem moccan. Aztán bepipáltam azt a Combined (vagy mi) részt és voálá, egyből meglódult a szekér
.
Ha hülyeséget írtam, akkor elnézést
!
Ui: Nem tudok most képet mutatni az én beállításomról, mert melóban vagyok. Ja még annyi, hogy nekem Logitech MOMO-m van.
-
Jack@l
veterán
válasz
scampolo84 #3912 üzenetére
wheel-re van állítva a control? (vízszintes menüsorban) Kormányt ha tekergeted az működik a kocsiban?
Wizzard az ovodásoknak való, kézzel simán be lehet állítani mindent -
Jack@l
veterán
válasz
scampolo84 #3909 üzenetére
rendesen állítsd be a pedálokat controlls-ban (meg minden egyebet is)
-
Shodan
őstag
válasz
scampolo84 #3909 üzenetére
A G25-ös profilt töltötted be a controller settingsbe? Logitech profiler fennt van?
-
Dzsidzsi32
tag
válasz
scampolo84 #2878 üzenetére
Letoltod a palyat. Kicsomagolod. Es a kicsomagolt mappat teszed a traks mappaba. Az eleresi ut amit irtal jo. Arra figyelj , hogy a kicsomagolt mappa neha content. Ezert szedd ki belolle a palya mappat. Menni fog ez ☺
-
Jack@l
veterán
válasz
scampolo84 #2878 üzenetére
hasonló volt bennük a könyvtárszerkezet is mint a gyáriakban? (mert lehet rossz helyre ment végül maga a pálya könyvtára(i), vagy eleve rosszat töltöttél le)
-
macy
addikt
válasz
scampolo84 #2825 üzenetére
-
Jack@l
veterán
válasz
scampolo84 #2809 üzenetére
Ez hülyeség, ne piszkáld a többit, max a gaint/filtert állítsd saját érzésre.
-
ArtMooney
tag
válasz
scampolo84 #2809 üzenetére
Ingame, a gain az ffb csúszka. Tehát legfelül a gain-t beállítod 50-100 erősségüre, ahogy kényelmes. A filter alatta az ffb tüskéket szűri ki, tompítja le, érdemes lehet erősebb ffb-nél ráadni a filterre is10-20%-ot.
A többi effekt legyen nulla, dfgt-nél amúgy is a damper elég halál, szétrázza az egész szerkezetet. A kerb effekt szintén, a rázókővet szeretné éreztetni, de fogod enélkül is. A road effekt nem is lenne rossz, de tud pályaelhagyásnál olyanokat ütni, hogy inkább nem kell. Slip effekt, elvileg ha megcsúszik az autó ez érzékelteti..
Próbáld ki mindenhogy egyébként, vedd fel 50% körülire egyenként őket és nézd meg milyen. Ha tetszik és a kormány is bírja, akkor úgy is jó lehet : ) -
ArtMooney
tag
válasz
scampolo84 #2807 üzenetére
Itt Assetto-ban a kormány elfordulást állítsd majd vissza 900fokra.. a program így tudja helyesen lekezelni autónként a kormány szögeket. Nem kell soha annyit tekerned rajta, de így lesz a jó.
Driverben az overall effects strenght 100%, többi nulla, játékban végülis a gain ahogy jólesik.. ha túl könnyű sem jó, max driftre. Kinek hogy, de így az ajánlott. A road meg curbs effektek.. de főleg a curbs feleslegesen nyúzza, üti a kormányt.. ezek inkább gyengébb kormányoknál vagy controllereknél lehet érdekes.. a Gain tud mindent ami kell. De próbálgasd, menj egy kört így, aztán úgy. -
ArtMooney
tag
válasz
scampolo84 #2805 üzenetére
Szia, menni kell jó sokat, a ktm-et én is csak ajánlani tudom pálya tanuláshoz is (nincs "zavaró" koszos szélvédő előtted és jobban látsz). Türelem és autós vezetés. TC off, viszont a Stability controlt 30%-ra beállíthatod, így is mászik a feneke a gépnek, de megfogható, nem pördülsz meg olyan könnyen.. aztán majd egyre lejjebb veszed. Kormánybeállításoknál a gain-t húzd fel legalább 80%-ra, a többit húzd le nullára.
-
törölt tag
válasz
scampolo84 #2801 üzenetére
amit előttem is írtak...annyit tennék hozza hogy ahogy lehet állj rá a KTM Xbow-ra, és a CTRL+A-val kapcsold be a ABS-t egy jó ideig, és valami gyári pályán...alapnak a Magione, vagy amit már ismersz, Monza is jó..hogy ráérezz az ellenkormányzásra a játékban.
Utána jöhet bármi.
Ja és ne használj semmiféle segítséget, csak amit az autóban ülve is be tudsz kapcsolni, ez nagyon fontos a későbbi élvezetek miatt. -
wolf033
senior tag
válasz
Én sem vagyok atom pro de azért megpróbálok segíteni.
1. valami kis kategóriávál kezdj. pl Fiat 500 vagy valamelyik kis Lotus. segítségeket nyugodtan bekapcsolhatod és majd szépen lassan ki lehet őket lőni.
2. az ai-t talán nem kéne még erőltetned, először a pályát tanuld meg és utána jöhet az ai ha nagyon muszáj.
3. Szerintem szinte mindenki használ valamit. pálya, kocsi, apps vagy akármit
itt mazsolázhatsz: [link]4. a közösség itt van mert a gamma még nincs kész és nem nagyon vannak ligák akik foglalkoznának a játékkal
-
válasz
a throttle bip-et ami nem tudom mi
Az automata gázfröccs visszaváltáskor (némelyik autóban beépítve van, jellemzően a szekvenciális váltó mellett).
1. Abarth 500 vagy inkább E30 M3/Lotus Elise, mert jó eséllyel úgyis hátul hajtós cuccokat fogsz később főleg vezetni, ezért érdemes azt megtanulni előbb
2. Állítsd oda, ahol nem vernek agyon, aztán tedd mindig feljebb, ahogy belejössz.
3. Van, de még kevés az igazán jó minőségű cucc. Itt a topicban a fun versenyek kiírásában is láthatod néha, hogy nem gyári tartalommal mennek a srácok (link is szokott lenni).
4. Az előző pontban meg is válaszoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest