Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wolf033 #5172 üzenetére
Volt pár elfekvő ojrócskám már a Steam accomon, így nekem kerek 2000 Ft-ba volt. Ennyit magáért a lézerszkennelt Nord-ért is kiadtam volna. 11-étől bőven meglesz mind az online, mind az offline szórakozásom. Bár nekem csak ~220 órám van a játékban, annak legalább a felét a Snoopy-féle Nord teszi ki.
Online sajnos nehéz olyan mezőnyt találni, ahol 20-ból 18 nem darálja le a kocsit az első km-en, de azért csatáztam már nagyon jókat és nincs annál élvezetesebb, amikor ezen a pályán, szinte csak érzésből vezetsz 20-ból 17 km-t, mert az orrod előtt ott a másik autó segge egy méterre és semmit nem látsz. Ide minden skillre maximálisan szükség van, ami autóvezetéshez kellhet. Tőlem adhatták volna 5000-ért is, akkor is megvenném. -
törölt tag
válasz
wolf033 #5189 üzenetére
arghh
(#5183) itt elég pontosan idéztem, de ha gondolod átjavítom, szóval 11 autó és 4 pálya az nem 0 elkészültség, nem kell ferdíteni.
szívesen egyébként.
szerk:
áá na jó hagyjuk a 'csába, méltatlan az egész beszélgetés ehhez a játékhoz. Menjen csak a 'Kunos bekaphatja', meg a többi piszlicsáré bolhacirkusz..úgy sem számít semmit hála az égnek. -
Penge@Borisz
tag
válasz
wolf033 #5179 üzenetére
Bocs, hogy belevaú, de nem kizárólag ezért bántam a megvételt. Korábban semmi gondom nem volt a kormánnyal, beletekertem az AC-be kb. 40 órát, de nem jött át a feelingje, vagy milye. Totál elismerem, mint szimulátort, szépen összerakták, meg minden, de nekem ez valahogy túl nem tudom milyen. Ezt sosem fogom tudni megfogalmazni. Valamiért nem jön át, valamiért kimondottan unszimpatikus, már ha egy játéknál lehet ilyet mondani. És nem tudom miért! Szóval nem csak a kormányos sztori van benne ebben a megbánásban.
-
törölt tag
válasz
wolf033 #5177 üzenetére
nyilván nem 0 elkészültséggel adták ki, 4 pálya és 11 autó volt benne.
..és nem sokan vették volna meg ha nem lett volna jó.
Mert ez ilyen egyszerű, nem kértek meg rá hogy vedd meg, hogy most hálásak legyenek azért hogy megvetted.
..és aztán kéthetente jöttek a frissítések, új autók és pályák, ..és jött egy csomó igény a multira, ami jóval nehezebb dolog volt, mivel a játék alapjaiban nem százas számú szerverek futására, és ligaszerű versenyzésre készült.
Múltkor valahol összeszámoltam mennyi autót és pályát adtak még utána, de megteheted te is a játékon belül az update-k átnézésével. -
barcalaci84
őstag
-
barcalaci84
őstag
válasz
wolf033 #5175 üzenetére
persze h köszönhetnek nekünk sokat... köszöngetik is pl h olcsóbb a DLC mint az eredeti terv volt...meg már eleve több tartalom volt benne INGYEN mint amikor te vagy én megvetted ezt a játékot...jó pár INGYEN autóról szó se volt stb...mégis ideadogatták, beépítettek plusz funkciókat , amit eleve nem is terveztek 1.0-ba stb...
aki úgy érzi h nem érte meg EA-ben megvenni a játékot, az nem értem h mit foglalkozik a DLC-kkel...ha úgy érzem h hülyeség volt kiadni pénzt érte , akkor én nem csinálnék új hülyeséget és nem vennék még DLC-t
-
törölt tag
-
Joshi
titán
válasz
wolf033 #5141 üzenetére
Az AC az 1.0 óta végleges verziónak mondható, a DLC az csak egy fizetős plusz tartalom ami kerül amibe kerül. A lézer szkennelt Nordschleife miatt óriási bevétel lesz ez nem kérdés (ezért lehet hogy egy kicsit magas lesz az ára), hogy aztán hogyan tovább az egy más kérdés. Én nem bánom ha fizetni kell különböző plusz tartalmakért, de azok legyenek olyan minőségűek mint az alap tartalmak voltak. Szerintem az AC az eddigi legjobb szim amit próbáltam, pedig az Iracingen kívül mindent próbáltam ami létezik.
Na tessék, 15/10€ nem a világ.
-
törölt tag
válasz
wolf033 #5141 üzenetére
Nem igen értem mi a probléma?...az hogy még nem tudjuk mennyibe fog kerülni, de már sokallod, vagy az hogy azt írták ma bejelentik mikor és mennyibe fog kerülni?
..ha nem délelőtt jelentik be az már gond?
...nem igen vágom, hogy most miért is kaphatja be Kunos..
Egyébként ez a játék sosem akart rF lenni és átvenni az online ligák területét...egyszerűen így alakult, mert nincs más...illetve lenne, az rF2 ha használnák/használnátok.
Az AC nem rF. ..sok mindent beleépítenek, mert kérik a felhasználók, vagy mert látják hogy lenne rá igény. De olyan dolgot kértek számon rajta ami nem az AC.
...
szerk, na nesze már kint is van..Elérhető: március 11
15/10 euro.. -
zsiz
őstag
válasz
wolf033 #5112 üzenetére
Assetto Corsa Hungary oldalt is érdemes like-olni
-
válasz
wolf033 #5070 üzenetére
Egyesével nem szeretném törölni nehogy gyárit is töröljek.
Ha véletlenül törölsz 1-2 gyárit, utána egy integrity check lehúzza neked újra.
Az elmondható, hogy amelyik autó mappáján belül van "data" almappa, az nem gyári tartalom, így meg lehet őket különböztetni (a gyáriaknak nincs, viszont némelyik nem gyárinak sincs, tehát ez nem 100%-os).
-
AMD_ok
őstag
válasz
wolf033 #4776 üzenetére
Amugy ahogy elnezem Thomasz leirasat, o az r9 270-et cserelte az r9 280x-re, nem pedig az r9 270x-et....
(ott is van nemi kulonbseg sztem, bar nem ismerem annyira ezeket a kartyakat. Annyit tudok, hogy az en hd7950-em tulajdonkepp egy r9 280x, vagy forditva, kinek hogy tetszik)
-
Joshi
titán
válasz
wolf033 #4733 üzenetére
Hidd el hogy ez semmi máson nem múlik, mint az illető értékrendjén. Nem akkora összegről beszélünk amit ne lehetne megfizetni, aki évente nem tud kifizetni 20€ összeget a saját szórakoztatására, annak megélhetési problémája van. Ilyen jellegű problémánál egy PC is több mint luxus.
-
törölt tag
válasz
wolf033 #4727 üzenetére
Aki szereti annak sztem ez nem kérdés.
Nekem 500+ órát adott rengeteg örömmel...ha csak a mai napot nézem, már az is.Viszonyításként pl. a Grid Autosport, 7 órám van benne és 24 fontot adtam érte. Na az drága volt
1400ft adtam óránként.
Assetto-t megvettem 2013 November 8.-n 35euro-t adtam érte..11ezer. 540órám van benne.
..
szerk: talán 20 forintra jön ki egy óra.Saját elgondolásom szerint az igazán drága dolgok amiket többet nem használsz, ..utána azok jönnek amiket használsz, de nem tölt el örömmel.
..és a többi. -
-
válasz
wolf033 #4652 üzenetére
- Fixed wrong impact speed calculation for car to car contact resulting in too much damage
- Fixed possible wrong grain calculations when tyre has no load
- Fixed car bottom not colliding with road
- Fixed bottom collision box for Mercedes SLS GT3, Lotus Evora GX and GTC, Ferrari 312T, Pagani Huayra
- Fixed wrong camber for remote cars on multiplayer -
válasz
wolf033 #4593 üzenetére
Hát ja, sok a panasz a játékra, pedig be lehet állítani úgy, hogy kinézzen valahogy és jól is fusson. Akinek a lelkivilágának kellenek az ultra beállítások, annak meg kell fizetnie az olyan hardvert is... már ha egyáltalán van olyan, ami 100 fps-sel viszi ultrán 20 AI-val... Én is mértem egy keveset, pedig igazán nem érdekelnek az fps számok, amíg érzésre jól fut a játék, márpedig jól fut... leszarom magasról a 95% CPU usage "hibát" is, mert maximum a felirat zavar, de közben a játék tök simán fut, akkor nem mindegy?!
Szóval a beállításaim:
Én azzal a látványvilággal elégedett vagyok, amit a játék így produkál. Az árnyékokat medium-on használtam nem rég, csak egy kép kedvéért tettem feljebb, aztán láttam, hogy jól megy még így is. A post processt elég jól bírja a 670. A tükröződés megöli kissé ugyan, de még bírja. Persze, kinek mi az elvárása. Feljebb állítva a különbség látványban marginális (főleg, hogy ki a tök nézegeti verseny közben az autón a fűszálakat), míg a sebesség már drasztikusan csökken, szóval szvsz teljesen értelmetlen ezen rágódni. Ja, és ezen beállítások mellett hogyan fut?
Nos, 30 AI-val így:
Nem tragédia. Pár méter után már folyamatos 60+ fps van, ami single playerhez elég. Multiban (20 fő, Spa) ugyanez 70 rajtnál és utána 80-85 között fut, teljesen simán, se mikro- se egyéb lagok nincsenek (single-ben sem). Mindez egy i5 3550-nel, ami nem húzható sehova (3.3-3.7 Ghz). Nem látom az orbitális tragédiát, amit néhányan vizionálnak. Azzal kell beérni, ami van és értelmes beállítások mellett el nem hiszem, hogy az enyémnél sokkal erősebb hardverek 20 fps-t meg hasonlókat produkálnak. Nem kell ultrára tenni és kész. Így is g*cijól néz ki.
-
zsiz
őstag
válasz
wolf033 #3893 üzenetére
Itt egy youtube csatorna. Sok mod fent van és a videó leírásában ott van hozzá a letöltő link is.
-
dino_m
senior tag
válasz
wolf033 #3705 üzenetére
1.0.6 RC
- Launcher default theme: fix for opponent skin selection method
- Launcher default theme: fix for special event opponent level
- updated FMod project for modders (in SDK\Audio folder). Please use Fmod 1.05.03 - pipeline still WIP
- exposed MAX_CHANNELS parameter in assetto_corsa.ini. Lower to 32 ONLY IF you experience stuttering/missing audio during gameplay
- fixed missing backfires for some cars
- optimized FMod thread occupancy
- Lotus 98T qualifying turbo and engine rev damage balancing -
szacsee
nagyúr
válasz
wolf033 #3419 üzenetére
+1.
Főleg, ha vizes az aszfalt, de aki a szoba fogságában él ha egyszer kimozdul este és esős idő van akkor a szembejövő forgalom refijeiből következtetni lehet milyen, ha a nap sütne a fényszóró helyett.
Egy ismerősöm városban emelte le a sorompót, mert a reggeli órákban szembe süt ott a nap... aznap hajnalban esett és a felkelő nap elvakította... mielőtt jönnétek a balfaszsággal, azóta 3-szor rakták vissza a sorompót. -
fLeSs
nagyúr
válasz
wolf033 #3411 üzenetére
Ja, de én a fanboyokra gondoltam, nem vmi független médiára.
N€T0X|N: én nem érveltem az iRacing mellett, csak összehasonlítottam a kettőt. Én csak jót akarok szórakozni, tökmindegy melyik szimmel, játszok mindennel.
Mivel iRacingen is scanneltek a pályák, mi több náluk ez a nagy szám, erre a legbüszkébbek, hogy mindent scannelnek, és most itt az AC, ami szintén scannelt. Viszont úgytom, hogy míg iR-en mindent scannelnek, addig AC-ben csak a pálya ívét, viszont magát a pályát, az út egyenetlenségeket (bump-map) csak fele olyan részletesen mint iR-nél, vagy egyáltalán nem, vhol ezt olvastam. Lehet, hogy abban a kanyarban pont kimaradt az a bucka... -
szacsee
nagyúr
válasz
wolf033 #3377 üzenetére
Kicsit meglepődtem a letöltés ablakon.
12,4/12,4Mb és sorban áll... mondom mi a ...
Mozgatás a sor elejére 0/3,1Gb, na go hírek megnézése: Update : 1.0.0 Release Candidate now out
Idejövök a topikba, hátha már megy a diskurzus, de Te voltál az első fecske.Remélem hamarosan lesz játékról HW teszt is, VGA és CPU szinten, illetve ződ pokol is jöhetne már.
Remélem előbb lesz mint IR-ben mert akkor tökönbököm magam. -
DigitXT
félisten
válasz
wolf033 #3328 üzenetére
Nekem perpill semelyikkel, csak olvasom a BMW-s írásokat: elméletben
szóltam hozzá.De úgy is fogalmazhatnánk, hogy "akár" mindegyikkel:
setuphoz nem nyúltam, csak ismerkedem ezzel az egésszel.Stabilan,
kicsúszásmentesen, és gyorsan körözgetni folyamatosan: egyelőre álom. -
ArtMooney
tag
-
válasz
wolf033 #2966 üzenetére
nem is olyan rossz
Hát... de.
Tipikus példája annak, hogy mi az, amit még nagyon nem szabad közzétenni. Csak hát ugye milyen menő dolog, hogy valaki csinált már egy Porschét. A fizika iszonyatosan bugos és ha felemeled az autót, hogy ne érjen le folyton az alja, olyan első kerékösszetartásod lesz (4 fok+), amit setupban nem tudsz igazítani, hogy nem tud az autó egyenesen menni. Még 3 centis első hasmagasságnál is 1.5 fok, ami sok, miközben a 3 centi is folyton leüt. Amúgy szerintem az egész autó nem nagyon viselkedik Porscheként, az egyetlen érdemi munka egyelőre a hang, de mivel lopott a cucc, ezért azon nincs mit dícsérni.
Nagyon remélem, hogy ez nem lesz tendencia a jövőben, az efféle szutykok közzététele, mert ezzel lehet megölni a modding jövőjét pillanatok alatt. -
DigitXT
félisten
válasz
wolf033 #2549 üzenetére
akinek címezték az biztos tudja és ez a lényeg.
Ennyi erővel írhatna neki privátban. Ez így bunkóság.
A többiek legalább viccesen kommentelték. Az tetszett!
Neked sajnos nem sikerült. (Majd legközelebb.) Tök jól
el tudjátok venni az ember kedvét az AC-tól: ugorgyunk.Megkérdezném, hogy hol a retekben lehet kikapcsolni a
segítségeket, mert nekem teljesen átláthatlan a menüje.De gondolom retinaszkennelés nélkül választ NE várjak.Szerk: az is milyen jó, hogy én nem egy ember vagyok a
nick mögött. Csak egy nick a netről. Noha itt a PH-n van
pár ismerősöm, aki innen ismer. Személyesen is. Igenis
van ember a becenév mögött, ha nem "tucatreg": hoppá!Nyilván egy sorszámozott becenévnél neccesebb. Én pl.
nem ismertem az előző 32 farkast: rokonaid? TROLOLO. -
DigitXT
félisten
válasz
wolf033 #2518 üzenetére
Szvsz semmi nem akadályoz meg abban, hogy máshova (pl. AC) MÁS néven
regisztrálj be. Akár Gipsz Jakabként. Itt a PH-n nem tudsz nevet változtatni...
Max. új regisztrációval, és a régi kitiltatásával: előfordult már a történelemben.A gond ott kezdődik, ha kezdik kötelezővé tenni. Miért? Oda max. nem mész.
Btw. ha annyi a kötelező, hogy két mezőbe kell írni, beregelek Digit XT néven.A YouTube-os kommentem most is áll: semmi előnye, hátránya annál több.
Ill. messzire vezet. Most még csak név. Aztán majd fénykép? SZIG? Lakcím?
Az online világ nem ugyanolyan, mint az offline: jóval nagyobb a nyilvánosság,
s ilyen szempontból kiemelt fontosságú az adatvédelem. Most azért, mert én
leírom, hogy 140-nel mentem a motorommal itt és itt, nem szeretnék csekket
kapni. Márpedig ha egyértelműen beazonosítható lenne a komment (bárkinek),
hát biztos lenne olyan kedves ember, aki egy ilyen miatt feljelentene: halleluja!Tudom, ne írjam le. Vagy másképp: ne csináljam, és nincs miről írni. De ugye
mindenki szent: soha/semmilyen szabályt nem szeg, ami miatt "elővehetnék".
Kb. így érveltek petipetya, macskea, meg a többiek, hogy csak a rossz ember
lehet, akinek nicknévre van szüksége. A "need to know" elvet fel sem fogták...Nekik azt kívánom (szarkasztikusan), hogy a bolti vásárlásaiknál SZIG/lakcím,
esetleg ujjlenyomat adása legyen kötelező, mert miért ne? Legalább nem lesz
bolti lopás, mert nem lesz szükség nyomozásra, mivel mindenkinek meg lesz
az összes személyes adata a pénztárosnál a kispolcon. És ez téged "véd". -
válasz
wolf033 #2518 üzenetére
Azt hiszem Én inkább hanyagolom ezt a témát. Van aki így gondolja és van aki úgy.
Lol, ezt lényegében leírtam vagy 10 hsz-szel korábban. Ahogy azt is, hogy val'szeg egyik oldal nem győzhető meg a másikról.
Viszont engem érdekelt volna 1-2 miért, ebből pl. DigitXT - a.k.a. Kiss Pista
- megfogalmazott egy jót, az adatvédelem, ami igaz, hogy nem biztos, hogy mindenhol adott. Ha így nézem, a GTR Mastersnek sincsen olyan nyilatkozata (most megnéztem, nem találtam ilyet a honlapon), hogy márpedig ők vigyáznak a nevemre, emailemre satöbbi.
Mondjuk én úgy gondolom, hogy ha valaki zaklatni akar, azt a valódi nevem ismerete nélkül is meg tudná tenni, csak nehezebben jut el odáig, ha kellően hülye volnék és amúgy mindent mindenhol megosztanék magamról (amit nem is teszek meg). Ha meg nem vagyok az, mármint hülye, akkor azzal együtt is nehéz dolga lesz, ráadásul a törvény is mellettem ál, ha elfajul a dolog. De én alapvetően nem ebből indulok ki, meg amúgy akkor az utcára is kár kimenni, mert mi van ha egy őrült épp' akkor kezd el lövöldözni. A nevemet tényleg nem fogja megkérdezni, de ez nem éppen életbiztosítás abban a helyzetben (és ezzel befejeztem a szélsőséges hülye példák felhozását
).
-
DigitXT
félisten
válasz
wolf033 #2516 üzenetére
Igen, szólítsanak DigitXT-nek. Telefonon is így mutatkozok be, HA biznisz van.
Különben honnan tudná, hogy kiről van szó?* Sőt, olyannal is találkoztam, aki
a személyes találkozón is CSAK a becenevét mondta: nem volt szükségem a
valódi nevére (az nem is üzlet volt, csak egy spontán szerveződött motorozás),
ezért ezen nagyon nem lepődtem meg + nem éreztem magam rosszul miatta.*: utána IRL be szoktam mutatkozni, de nincs különösebb jelentősége, hiszen
nem vmi hosszú távú kapcsolatról van szó egy műszaki cucc adásvételénél.
Amúgy is gyorsan elfelejtem a neveket - azokat jegyzem meg, akivel tartom is
a kapcsolatot. De ugyanolyan jól elbeszélgetek pl. élőben "TESCO-Zsömlével".
Tudom a valódi nevét, DE ha nem társaságban vagyunk nem kell megszólítani,
amúgy is akkor azt mondanám neki, hogy Zsömi. Vagy ahogy ő szeretné LOL.Egyébként honnan jöttél rá, hogy Kiss Pistának hívnak? -
barcalaci84
őstag
válasz
wolf033 #2504 üzenetére
ha nem lenék összezavarodva versenyxen h most a lökdösődős Szabó, vagy a jófej Szabó van előttem akkor nem lenne gond...olyan sok a hasonló név a játékban h csak egy nagy katvasz lett a saját nevet használók miatt...
neked például összeraktam ékes angol tudásom révén h ki vagy a játékban valós neveddel
vissza is állítottam és játékban újra barcalaci84 vagyok (és a masters app is működik error mentesen...
)
-
törölt tag
válasz
wolf033 #2504 üzenetére
Ezzel nem tudsz mit csinálni, ha nem választ magának normális nick-t ezt írtam is.
A tesztpilóta nick olyan mint a Buzi Benő valódi névnek...kérsz személyit hogy valóban így hívják?
A saját véleményem az hogy ez egy m@rhaság, és a GTR Masters futamai semmivel nem lettek színvonalasabbak azért mert saját néven futnak,..ahogy más sem.
A mi ligánk is jó volt, senki nem m@rhult tolatgatással, vagy kilökdöséssel. ..és senki nem kardoskodott a valódi név mellett.
Ez egyszer elkezdődött, és sztem(!) rátarti módon az lett kikiáltva hogy ettől lesz komoly a liga..
Ahogy írtam saját tapasztalat, hogy ez nem igaz. Nick-n is működik liga korrektül, és nick-n is versenyeznek online korrektül. -
zeee
senior tag
válasz
wolf033 #2258 üzenetére
Hasznos kis írás. Köszi, ill mindenki hozzászólását. Nem vágtam ezt a szitut. Szerintem én voltam a hibás akkor. Amúgy is egy nehéz kanyar monza-n az az első S kanyar, féktáv előtt kellett volna középre mennem jelezve neki hogy ,,ezt ne!" De szerintem itt sokan vannak kezdők, érdemes ezzel foglalkozni, akár így egy link erejéig is. Nagyon sok esetben a pályára visszatérés sem szabályos, vagy a boxból kijövet időmérőn már küzd az ipse, arra nem gondolva hogy a másik gyors körében van, miközben neki az első tökmindegy. Mindenesetre akiknek eddig borsot törtem az orra alá, vagy fogok valami bénázásért, utólag is és előre is elnézést.
-
Chrys_
addikt
válasz
wolf033 #2068 üzenetére
a *****.Chrys én vagyok. A csillagok helyén Steam kellene legyen, csak valamiért ez így jelenik meg.
Barcalaci: az egyik Pagani-s versenyen miattam estél vissza, sorry. Nem tudtam, hogy van valaki a bal oldalon, és éppen húzódtam kifelé a következő jobbos kanyar miatt.
Engem is kitoltak, amikor még a második helyen voltam, vissza is estem kb. a végére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Fotó állvány eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest