Hirdetés
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamb1t9
újonc
Sziasztok
#ez nem szigorúan arudinos technikai kérdés de itt van a community aki segíthet#Felsőoktatási szakképzéses szakdogatéma brainstorm közben gyűlt eszembe a gondolat, hogy egyszer csináltam egy adatbázis-beadandód melynek témája egy kertészetben különböző szenzorokkal összegyűjtött adatok tárolása volt. Arra gondoltam, továbbvihetném az ötletet és írni 40 oldalt olyanokról, hogy ez hogy működne, miből-mennyit-hogyan, erre alapuló automatizálás illetve monitorozás (és értesítés-rendszer) egy linuxos mysql és webszerverrel (weboldal és/vagy app) megspékelve.
Tudom, hogy ez nem a legeredetibb ötlet, hiszen már rengetegen csináltak hasonlókat vagy részleteit ennek, ezért érdeklődök, hogy mit tennétek bele pluszba, van-e vmi ami felesleges, vagy hogy egyáltalán van-e értelme nekiállni egy hasonló projectnek (kövi félévben írom, asszem nov. 11.-éig kell leadni a témát).
én sysadminak készülök de lenne segítségem van villanyos , szoftveres de még direkt mikrokontrolleres is
Köszönöm, ölelek mindenkit
Új hozzászólás Aktív témák
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest