Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Nem elégedetlenkedés, hanem nem szeretem a félmunkát

Fogtam az mcufriend_kbv-t, és elkezdtem kiirtani belőle azt amitől lassú: az univerzálisságot, hogy bármelyik lábra lehetett definiálni bármit. Itt az eredmény:

Ez már egyértelműen látványosan beelőzi a HVSPI-t jópár láb árán... Persze lehet hogy ott is lehetne még mit optimalizálni, kérdés hogy ott a CS mellőzése pl mit eredményez - ha nincsen mellette más az SPI buszon... Mondjuk ott jóval több órajelenként van 1-1 CS váltás, lehet elhanyagolható lenne a különbség...
És működik a hw vertical / horizontal scroll és a due/mega/stm-hez képest a sw scroll is elég gyors! Lévén hogy eldobtam az univerzálisságot ("platformfüggetlenség"), megpróbálom kigyomlálni még belőle ami felesleges, hátha találok közben még pár %-ot valahol

Új hozzászólás Aktív témák
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Apple iPhone 15 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
- X1 Extreme Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H 32GB DDR4 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ekkold