- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Ugyanezt próbáltam mogyorózni, de úgy látszik nem sikerült.
Mélykisülés ellen nem védettek = nincs benne elektronikus védelem.
A védelem növeli a belső ellenállást = a nagy áramúakba nem tesznek."Kis odafigyeléssel nincs gond a védetlen cellákkal sem"
Persze, de én jobban szeretem, ha védett. Ne nekem kelljen az összes akkumra vigyáznom, védje önmagát. Ha valaki nem veszi észre, és mélykisülés után újra feltölti, az tűzveszélyes. Nem mondom, hogy feltétlen kigyullad, mert a PDA-s időkben én is töltöttem fel az akkor méregdrága akkut úgy, hogy tűvel átszúrtam a borítását, és feltöltöttem olyan szintre, amikor már a védelem kiiktatódott, és újra használható volt. Ezek ugyanis - elvileg - végleg használhatatlanná váltak egy mélykisülés után, mert annak az akkori védelme nem engedte az újratöltést, ha az akku feszültsége egy bizonyos szint alá csökkent.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged