- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Ugyanezt próbáltam mogyorózni, de úgy látszik nem sikerült.
Mélykisülés ellen nem védettek = nincs benne elektronikus védelem.
A védelem növeli a belső ellenállást = a nagy áramúakba nem tesznek."Kis odafigyeléssel nincs gond a védetlen cellákkal sem"
Persze, de én jobban szeretem, ha védett. Ne nekem kelljen az összes akkumra vigyáznom, védje önmagát. Ha valaki nem veszi észre, és mélykisülés után újra feltölti, az tűzveszélyes. Nem mondom, hogy feltétlen kigyullad, mert a PDA-s időkben én is töltöttem fel az akkor méregdrága akkut úgy, hogy tűvel átszúrtam a borítását, és feltöltöttem olyan szintre, amikor már a védelem kiiktatódott, és újra használható volt. Ezek ugyanis - elvileg - végleg használhatatlanná váltak egy mélykisülés után, mert annak az akkori védelme nem engedte az újratöltést, ha az akku feszültsége egy bizonyos szint alá csökkent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Óra topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged