- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #9558 üzenetére
A videóban olcsóbbnak mondják (9$), mint a sonoff.
Ezt nem tudtam a reflinkekről, de most, hogy megtudtam, most sem sajnálom tőlük ezt a bevételt, és nem is értem, mi ezzel a gond (persze ameddig nem kezdi valaki ezzel floodolni a fórumot) azon túl, hogy kijátssza a reklámozás tilalmát (majd ha ez az üzemeltetőket zavarja, akkor kitiltják a reflinkeket a fórumról, nem féltem én őket egy pillanatra sem
). Ugyanakkor bosszant, hogy nem nekem jutott ez előbb eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest