- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Üdv Urak!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy adott egy Arduino Nano vezérelte akku merítő, ami bizonyos időközönként rámér az akku feszültségére és soros monitoron, illetve párhuzamban egy 64*128 OLED kijelzőn kiírja a mért adatokat. A problémám, hogy az elkészült kódba az OLED_I2C könyvtár meghívása után (úgy, hogy semmilyen más utasítást nem írtam bele a kódba a kijelzőnek) ellenőrzésnél egyből memória figyelmeztetést kapok, hogy túl kevés a memóriám, stabilitási hiba léphet fel. Azt már próbáltam, hogy az OLED_I2C könyvtár .cpp és .h fájljaiból kitörölgetem a nem használt függvényeket, de kb. semennyivel nem javított a memória foglaláson. Valakinek van esetleg valami használható ötlete erre? Költségvetés és helyszűke miatt csak a Nano jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- EA Sports WRC '23
- Túra és kirándulás topic
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest