Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 VII Japán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ecaddsell
üzenetére
Én úgy csináltam, hogy nem az egész kijelzőt frissítem. Vannak fix részek pl: Temp, Humidity, vagy az ezekhez tartozó mértékegység. Ezt egyszer ráírom kijelzőre és nem változtatom. Illetve vannak az érétkek amik változnak. Ezt a könyvtár úgy kezeli le, hogy bizonyos betűstílusnál magától csak az értéket frissíti, bizonyos betűtípus használatnál macerásabb, ott én ráírom az előző értéket feketével, majd az újat az adott színnel. Tehát mind a két esetben csak az érték pixelei változnak, Talán így gyorsabb is a kiíratás, mivel nem kell minden pixelt újra rajzolni.
OLED kijelzőt könnyebb kezelni, legalább is nekem könnyebb volt. Viszont amit linkeltem könyvtárnak is vannak persze hiányosságai. Pl az előre definiált betűméretek, illetve van amit csak számra(int, float), van amit csak string-re lehet alkalmazni. De vannak előre definiált függvények vonalra, körre meg lehet tetszőlegesen színt is megadni az előre definiáltakon kívül. Nekem bejött ez a könyvtár, működik is, sok meghajtó IC-t támogat. Ja és elég csak a legelején definiálni, melyik kijelzővel dolgozol, pontosabban a meghajtó IC-t. Ezek után már csak használni kell a könyvtárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold