- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
ecaddsell #9461 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy nem az egész kijelzőt frissítem. Vannak fix részek pl: Temp, Humidity, vagy az ezekhez tartozó mértékegység. Ezt egyszer ráírom kijelzőre és nem változtatom. Illetve vannak az érétkek amik változnak. Ezt a könyvtár úgy kezeli le, hogy bizonyos betűstílusnál magától csak az értéket frissíti, bizonyos betűtípus használatnál macerásabb, ott én ráírom az előző értéket feketével, majd az újat az adott színnel. Tehát mind a két esetben csak az érték pixelei változnak, Talán így gyorsabb is a kiíratás, mivel nem kell minden pixelt újra rajzolni.
OLED kijelzőt könnyebb kezelni, legalább is nekem könnyebb volt. Viszont amit linkeltem könyvtárnak is vannak persze hiányosságai. Pl az előre definiált betűméretek, illetve van amit csak számra(int, float), van amit csak string-re lehet alkalmazni. De vannak előre definiált függvények vonalra, körre meg lehet tetszőlegesen színt is megadni az előre definiáltakon kívül. Nekem bejött ez a könyvtár, működik is, sok meghajtó IC-t támogat. Ja és elég csak a legelején definiálni, melyik kijelzővel dolgozol, pontosabban a meghajtó IC-t. Ezek után már csak használni kell a könyvtárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Suzuki topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged