- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JAGER 10
tag
Igen, gondoltam már én is kapunyitó szettre.
Nem tudom pontosan milyen IP védettségűek a kapunyitó szettek, de úgy gondolom bírniuk kellene azokat a körülményeket, amelyek fóliasátor alatt vannak, ha a szabadban is bírják.
Pár hete szereltem fel egy kapunyitó szettet, amit lehet külső kontaktusokkal is vezérelni.A feladat azért összetettebb, mint nyitni/zárni, mert szeretném a páratartalmat, szélerősséget is mérni, valamint locsolást is időzíteni, esetleg árnyékolást biztosítani, ezért gondoltam Arduino, vagy valamilyen mikrokontroller típusú vezérlésre.
A vezérlés kialakítására lehetséges olyan koncepció is, hogy lenne egy master modul és több slave modul. Ezek WiFi-n kapcsolódva kommunikálnának egymással. Ehhez ESP8266, vagy inkább ESP32 szükséges tudtommal.
Mennyire bonyolult a kommunikáció létrehozása? Volt valaki, aki valósított meg hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest