Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nálam a szenzorokat kezelő ESP-k WiFi-n kommunikálnak egymással. Nem javaslat, csak tényleírás.
Meg van olyanom is, ahol a neten lógó ESP32 szerver az összes bejelentkezett állomásnak elküldi bármelyikről érkezett adatokat, hogy az válogassa ki, mi kell neki.
Ezzel egyben a galvanikus leválasztás problémáját is megoldottam, mert pl. a K típusú termoelemeket olvasó panelok kezelését végző ESP táp megoldására hiába kaptam itt korábban egy csomó, jónak tűnő ötletet, egy se vált be, kénytelen vagyok akkuról táplálni. Még szerencse, hogy félévig csak hetente egyszer kell bekapcsolni, aztán egy félévig meg egyáltalán nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest