- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Netfone
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
Hello,
nem örültem meg, még,
esp-idf használom és néha megyek a development pathra néha meg a latest release pathra. Van róla rendes guide meg How to.... Nem oly ördöngős. Gitről meg lehet vadászni eléggé jó könyvtárakat is hozzá.
De igen volt rá példa h nem volt driver és hát nem maradt más hátra csak a technical reference....
Amúgy annyira nem kínai, sztem még az aurduino core is belerakható. Van kódkiegészítés, C++ hoz függvényekhez support. Refraktorálahtod a kódot. Megmuattaja hány helyen használod. Próbál írási időben segíteni.... (csak nem nekem :-P)
Az arduino ide-nek itt még van hova fejlődnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest