- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Én úgy értelmeztem, hogy az ábrán látható 2 ellenállás adja magát a feszültség osztót nem kell plusz ellenállás. A FET feszültségre nem gondoltam, de akkor csak annyi hogy a max 2 V helyett mondjuk 2.6 V lesz amit arányosítani kell az aksi max feszültségéhez (ha 0.6 V esik a FET-en). De cáfoljatok meg ha nem így van.
Viszont mivel asszem 2.8 V lehet a minimum feszültség amin még biztonsággal működik az ESP32, így az aksit nincs értelme teljesen lemeríteni. Lényeg hogy meg kell nézni mekkora feszültség esik a FET-en, azt pedig hozzáadni az ADC mért feszültségéből, így meg van a tényleges aksi feszültség. Vdd ahogy írod az aksi.Deepsleep módban 10 uA a fogyasztása az ESP32-nek, egy AMS1117 3v3 LDO 5-10mA körül van terhelés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged