- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Teasüti #8922 üzenetére
Ja igazad van a gombokhoz ajánlott a 100nF, kicsit belekeveredtem már
. Nem tudom ez a programozó mennyivel jobb mint egy FTDI vagy CP2102-es USB-TTL konverter. Én az utóbbival tervezem használni. Ha jól tudom 8266-nál is soros vonalon lehet programozni. Így oda ez is szintén használható. RESET gombot érdemes használni, akkor már csak max a boot gomb-ellenállás-kondi 3-as a plusz alkatrész.
Sőt egy FTDI vagy CP2102 esetén csak RX, TX, VCC és GND kell. Bár ahogy nézem amit linkeltél is ugyan az lenne, csak kicsit drágább eszköz.
Egyébként arra a hűtőfelületre nem tudom tényleg mennyire lehet szükség. Persze ha melegszik akkor jó dolog, de egyébként nem vagyok biztos benne, hogy azt tovább muszáj forrasztani még, már mint az hűti alapból az ESP32-es IC-t. Az hogy ezt még egy további panel részhez forrasztod olyannak tűnik nekem, mint ha egy CPU-n lévő hűtőbordára még egy másik hűtőbordát tennénk, esetleg ventilátort. Az alap hűtőbordával is jó a többi már csak plusz lenne ami ha kivitelezhető jó, de nem biztos hogy kell is használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SörcsaPH!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gumi és felni topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Opel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest