- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Teasüti #8922 üzenetére
Ja igazad van a gombokhoz ajánlott a 100nF, kicsit belekeveredtem már
. Nem tudom ez a programozó mennyivel jobb mint egy FTDI vagy CP2102-es USB-TTL konverter. Én az utóbbival tervezem használni. Ha jól tudom 8266-nál is soros vonalon lehet programozni. Így oda ez is szintén használható. RESET gombot érdemes használni, akkor már csak max a boot gomb-ellenállás-kondi 3-as a plusz alkatrész.
Sőt egy FTDI vagy CP2102 esetén csak RX, TX, VCC és GND kell. Bár ahogy nézem amit linkeltél is ugyan az lenne, csak kicsit drágább eszköz.
Egyébként arra a hűtőfelületre nem tudom tényleg mennyire lehet szükség. Persze ha melegszik akkor jó dolog, de egyébként nem vagyok biztos benne, hogy azt tovább muszáj forrasztani még, már mint az hűti alapból az ESP32-es IC-t. Az hogy ezt még egy további panel részhez forrasztod olyannak tűnik nekem, mint ha egy CPU-n lévő hűtőbordára még egy másik hűtőbordát tennénk, esetleg ventilátort. Az alap hűtőbordával is jó a többi már csak plusz lenne ami ha kivitelezhető jó, de nem biztos hogy kell is használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest