- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem olyan rossz ez a puzzle programozás, ez még nekem is tetszik!
App Inventor-ral melózok épp és piszok egyszerű (na jó, azért pár órát eljátszadoztam vele mire belejöttem) BT Serial alapú menüsoros alkalmazást készíteni vele úgy, hogy fingom sincs az Android működéséről (ahogy a linuxéról se, nem hogy programot írjak rá).Mondjuk azért vannak korlátai rendesen, pl amíg egy String parse függvényt Arduino-ban ujjgyakorlat összeraknom, addig ebben lesz.ptam magam mire összeállt amit szerettem volna. Persze kerülőutakkal tarkítva,
mert a "nyelv"-nek vannak fura hülyeségei (pl. fixen zárójelek közé rakja a String-eket kiíratáskor, ami külön mókás egy Split függvény esetén.)
De legalább nem kell megtanulnom Android alkalmazást írni.A HC-06-ot 30 sec bekotni, azt a fiam is megcsinalta
Na jó, de tudja mit miért csinált vagy egy tutorial-t követett?
Tudja mi az a fesz osztó és mire jó? Ismeri hozzá az elektromosság alapjait? Ki tudja számolni a szükséges ellenállásokat? Saját megfontolásából kötötte az Uno megfelelő portjaira a modul megfelelő lábait?
Azért én nem igazán arra céloztam, hogy bedugok 4 vezetéket 4 helyre mondjuk egy szemléletes rajzocska alapján vagy esetleg mert apa így mutatta.
Azért ezek a kérdések nekem sem voltak egyszerűek felnőtt fejjel, amikor elkezdtem ezt az egészet nulla szakirányú ismerettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest