- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem olyan rossz ez a puzzle programozás, ez még nekem is tetszik!
App Inventor-ral melózok épp és piszok egyszerű (na jó, azért pár órát eljátszadoztam vele mire belejöttem) BT Serial alapú menüsoros alkalmazást készíteni vele úgy, hogy fingom sincs az Android működéséről (ahogy a linuxéról se, nem hogy programot írjak rá).Mondjuk azért vannak korlátai rendesen, pl amíg egy String parse függvényt Arduino-ban ujjgyakorlat összeraknom, addig ebben lesz.ptam magam mire összeállt amit szerettem volna. Persze kerülőutakkal tarkítva,
mert a "nyelv"-nek vannak fura hülyeségei (pl. fixen zárójelek közé rakja a String-eket kiíratáskor, ami külön mókás egy Split függvény esetén.)
De legalább nem kell megtanulnom Android alkalmazást írni.A HC-06-ot 30 sec bekotni, azt a fiam is megcsinalta
Na jó, de tudja mit miért csinált vagy egy tutorial-t követett?
Tudja mi az a fesz osztó és mire jó? Ismeri hozzá az elektromosság alapjait? Ki tudja számolni a szükséges ellenállásokat? Saját megfontolásából kötötte az Uno megfelelő portjaira a modul megfelelő lábait?
Azért én nem igazán arra céloztam, hogy bedugok 4 vezetéket 4 helyre mondjuk egy szemléletes rajzocska alapján vagy esetleg mert apa így mutatta.
Azért ezek a kérdések nekem sem voltak egyszerűek felnőtt fejjel, amikor elkezdtem ezt az egészet nulla szakirányú ismerettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest