Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz tvamos #8481 üzenetére

Nem olyan rossz ez a puzzle programozás, ez még nekem is tetszik!
    App Inventor-ral melózok épp és piszok egyszerű (na jó, azért pár órát eljátszadoztam vele mire belejöttem) BT Serial alapú menüsoros alkalmazást készíteni vele úgy, hogy fingom sincs az Android működéséről (ahogy a linuxéról se, nem hogy programot írjak rá).

Mondjuk azért vannak korlátai rendesen, pl amíg egy String parse függvényt Arduino-ban ujjgyakorlat összeraknom, addig ebben lesz.ptam magam mire összeállt amit szerettem volna. Persze kerülőutakkal tarkítva,
    mert a "nyelv"-nek vannak fura hülyeségei (pl. fixen zárójelek közé rakja a String-eket kiíratáskor, ami külön mókás egy Split függvény esetén. :DDD )
    De legalább nem kell megtanulnom Android alkalmazást írni.

A HC-06-ot 30 sec bekotni, azt a fiam is megcsinalta
    Na jó, de tudja mit miért csinált vagy egy tutorial-t követett?
    Tudja mi az a fesz osztó és mire jó? Ismeri hozzá az elektromosság alapjait? Ki tudja számolni a szükséges ellenállásokat? Saját megfontolásából kötötte az Uno megfelelő portjaira a modul megfelelő lábait?
    Azért én nem igazán arra céloztam, hogy bedugok 4 vezetéket 4 helyre mondjuk egy szemléletes rajzocska alapján vagy esetleg mert apa így mutatta.
    Azért ezek a kérdések nekem sem voltak egyszerűek felnőtt fejjel, amikor elkezdtem ezt az egészet nulla szakirányú ismerettel.

Új hozzászólás Aktív témák