- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
De, rohadt sok. En sem gondoltam, mielott el nem kezdtem szkoppal meregetni mindenfele gombokat, kapcsolokat, meg ilyeneket. A legdurvabb dolgok egyike, amikor az olcso kinai tactile gombot felengeded.
De a leges-leggazosabb az, amikor bedugnak valamit a konnektorba... Na, ott van minden, es sokaig is tart.Ha már az első modellt látnám működni, akkor megnyugodnék, megkönnyebbülnék, hogy van értelme, meg össze tudok hozni ezt-azt.
Kozelebb vagybhozza, mint ahogy most gondolod! Nem kell ezt a prellmentesitest sem annyira tulgondolni. Eloszor menjen az nelkul, utana meg majd hozzateszed. Ne vessz el a reszletekben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest