- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gergosz2
üzenetére
Megteheti, én megtettem legalábbis.
A bt rx-tx lábát fordítva kötöttem a 0-1 lábakra, és a pc-n az arduino soros monitorán írtam az AT parancsokat. Így csak az onboard usb-serial chip-en megy át a kommunikáció (esetemben a ch340 chipen). Nem én találtam ki, olvastam (vmelyik instructable oldalon). Ugyanez sajnos a hc05-tel nem működött, de a hc06-ot simán be tudtam így konfigurálni.
Ja, persze az egészhez előzőleg kell egy olyan sketch-et feltölteni, ami nem használja a soros kommunikációt, mert az be tud kavarni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A bt rx-tx lábát fordítva kötöttem a 0-1 lábakra, és a pc-n az arduino soros monitorán írtam az AT parancsokat. Így csak az onboard usb-serial chip-en megy át a kommunikáció (esetemben a ch340 chipen). Nem én találtam ki, olvastam (vmelyik instructable oldalon). Ugyanez sajnos a hc05-tel nem működött, de a hc06-ot simán be tudtam így konfigurálni.
ekkold