Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Janos250 #4676 üzenetére
Nem igy szoktam csinalni, hanem Cube MX-szel szoktam beallitani a timer-eket, pwm-eket, meg az analog i/o-kat. (Ha kell, akkor a dma csatornakat.) Meg van egy csomo peldaprogram, amikbol meg lehet tanulni mindent. Esetleg van stm32 forum is, ahol segitenek, ha kell, de azt meg nem kellett hasznalnom.
En ilyeneket nem irogattam mar 8 eve.
(#4673) DrojDtroll válasza tvamos (#4672) üzenetére
Ha nem feltetlen surgos a dolog, en nem kuzdenek vele. Janos250 szokott ajanlani olyan armos stm32 procis boardokat, amik jol futnak arduino alatt, ha ragaszkodsz a framework-hoz, majd megjon kinabol, elobb-utobb.
Esetleg, ha nem gond, hogy tobb penzt kell raszanni, akkor van a Teensy 3.2 & 3.1.(#4677) Janos250 válasza DrojDtroll (#4673) üzenetére
Hat azt csak akkor, ha nagyon kell neki a kihivas, mert a nagy kuzdelemnek ketes a kimenetele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest