Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Azt ugye minden amatőr fejből vágja, hogy az if után miért ezt kell beütni:
((HAL_ADC_Getstate(&hadc) & HAL_ADC_STATE_REG_EOC ) == HAL_ADC_STATE_REG_EOC )
Hopp, most látom, hogy az egyik helyen az egyik betűt, amit nagynak kellett volna írni, kicsinek írtam. Sebaj, ezt úgyis minden amatőr vágja, hogy hol a hiba.
Ha valaki már egy tucat programot írt, akkor ezt természetesen tudja. Ha nem, akkor előveszi a Reference Manualt és kinézi, melyik regiszter melyik bitjét kell állítani/figyelni.
Aztán vagy fogja és AHHOZ AZ EGY programjához beírja közvetlenül a regiszterek állítását, vagy elkezd bogarászni CMS, HAL, miegymás, és megkeresi, mit hogyan is kell hívni, hogy van elnevezve.
Ha kibogarássza, akkor persze LEGKÖZELEBB már sokkal könnyebb dolga lesz, de elsőre meg nehezebb.
Sok évvel ezelőtt egyszer már valamiért kipróbáltam a KEILt (is). Pár hónappal ezelőtt ismét kedvet kaptam rá, de el is hajítottam:
1. Persze véletlenül se jelent meg az egyik képernyő, ami volt a video tutoriálban, és valamit be kellett állítani. Na ezen átverekedtem magam.
2. Állandóan kiabált, hogy az ingyenes verzióban ezt se, meg azt se szabad. Végre sikerült valamit összehoznom, amit engedett.
3. Na, akkor eltűnt az egyik ablak, amit sehogy se tudtam visszahozni. Sebaj, ez is megoldódott, töltsük fel!
4. Akkor meg az ST-linket nem volt hajlandó kezelni.
Na kedves Keil, egyelőre félre vagy téve, majd ha nem lesz jobb dolgom, újra előveszlek, mert valóban sokkal többet tudsz, mint egy Arduino framework.
Azóta pihen a felinstallált programok között, és várja jobb sorsát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- Nokia E90 Communicator
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold