Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Azt ugye minden amatőr fejből vágja, hogy az if után miért ezt kell beütni:
((HAL_ADC_Getstate(&hadc) & HAL_ADC_STATE_REG_EOC ) == HAL_ADC_STATE_REG_EOC )
Hopp, most látom, hogy az egyik helyen az egyik betűt, amit nagynak kellett volna írni, kicsinek írtam. Sebaj, ezt úgyis minden amatőr vágja, hogy hol a hiba.
Ha valaki már egy tucat programot írt, akkor ezt természetesen tudja. Ha nem, akkor előveszi a Reference Manualt és kinézi, melyik regiszter melyik bitjét kell állítani/figyelni.
Aztán vagy fogja és AHHOZ AZ EGY programjához beírja közvetlenül a regiszterek állítását, vagy elkezd bogarászni CMS, HAL, miegymás, és megkeresi, mit hogyan is kell hívni, hogy van elnevezve.
Ha kibogarássza, akkor persze LEGKÖZELEBB már sokkal könnyebb dolga lesz, de elsőre meg nehezebb.
Sok évvel ezelőtt egyszer már valamiért kipróbáltam a KEILt (is). Pár hónappal ezelőtt ismét kedvet kaptam rá, de el is hajítottam:
1. Persze véletlenül se jelent meg az egyik képernyő, ami volt a video tutoriálban, és valamit be kellett állítani. Na ezen átverekedtem magam.
2. Állandóan kiabált, hogy az ingyenes verzióban ezt se, meg azt se szabad. Végre sikerült valamit összehoznom, amit engedett.
3. Na, akkor eltűnt az egyik ablak, amit sehogy se tudtam visszahozni. Sebaj, ez is megoldódott, töltsük fel!
4. Akkor meg az ST-linket nem volt hajlandó kezelni.
Na kedves Keil, egyelőre félre vagy téve, majd ha nem lesz jobb dolgom, újra előveszlek, mert valóban sokkal többet tudsz, mint egy Arduino framework.
Azóta pihen a felinstallált programok között, és várja jobb sorsát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold