Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
Sziasztok. Gyors tippet szeretnék kérni így késő este,ha nem gond.
Ma jött meg egy DHT22 szenzorom, és most próbálgattam gyorsan, hogy működik-e egyáltalán. A programot összeollóztam gyorsan, ellenőriztem, minden jó az Arduino IDE szerint, sikeresen fel is töltöttema MEGA-ra. Megy a program,viszont a serial monitoron adatok helyett ezt kapom:
"Humidity: nan %, Temp: nan Celsius
Humidity: nan %, Temp: nan Celsius
"
Én cseszhetettem el valamit, vagy esetleg maga a szenzor nem jó? Ez az első DHT használatom, és nem tudom hirtelenjében, mire véljem ezt a "non"részt. A programban a mért értékeket "float"-ban határoztam meg, mindenhol úgy láttam eddig.
Ha esetleg valakinek van valami tippje, hálás lennék, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest