- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Üdv mindenkinek!
Kérdésem lenne. Arduino UNO ISP használható lenne Atmel Studio programmal pl ATtiny13a-hoz kód feltöltésre? Vagy, ha Atmel Studio-t szeretnék használni mindenképp vennem kell programozót? Ha igen, melyik az ami szükséges? (Ár nagyon fontos, abszolút hobby célok. Ezért is kezdenek érdekelni ezek az apróságok, mert pl Arduino Pro mini is overkill az én kis projektjeimhez.) Szintén ehhez kapcsolódik még egy kérdésem, Atmel Studio-ban készített kód kisebb méretű-e, mint az Arduino IDE-vel készített kód?
Elnézést, ha nem jó helyre írtam, de nem találtam kimondott Atmel fórumot. Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged