Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Attól függ, mit akarsz. Azt hiszem nem meglepő, hogy én nem az ezeréves UNO-val hanem nagyjából ugyanannyiba kerülő, vagy olcsóbb, de jóval korszerűbb, hosszabb távon is megfelelő ESP32-vel csinálnám. Lehet hozzá kapni kicsi panelt, amivel lehet csatlakozni.
https://vi.aliexpress.com/item/1005005677080016.html
Én is vettem ilyet, de nem használom, mert korábban készíttettem JLCPCB-n eléggé univerzális 100x100 mm-es ESP32 panelt, aminek lefelejtettem egy vezetékét, ezért a túloldalán van egy vezeték, így már snassz megmutatni valakinek, kidobásra lettek szánva, de tökölődésre megteszi, így ezeket használom, sajnálom kidobni.
Van konkrét példa is ESP32 és léptetőmotor hajtására, pl.:
https://www.youtube.com/watch?v=JQGnLW6SB8M
A TMC2209 jó, korszerű, hosszabb távon is lehet rá számítani, de drágább, mint az egyszerűbbek, mint például az általánosan használt A4988.
Vannak persze mindenféle kész shieldek is, de én nem olyat használnék, de ízlés dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold