- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem elég jól kitaláltad, RS485 és a CAN közül én azt választanám, ami olcsóbb és vagy kisebb méretben elérhető, mivel sokat szeretnél kis helyre beépíteni.
Ha meg lehet oldani a közvetlen kapcsolatot, felesleges hibaforrás lenne csak a gateway.Jó lenne valahogy "OTA-like" frissíteni időnként a deszkákat. Van olyan busz amin keresztül ez megoldható?
Az RS485 és a CAN busz is ha jól tudom, végül UART-on keresztül kapcsolódik az Arduino laphoz. Mivel eredetileg is ezen keresztül történik az adatfeltöltés, szerintem meg lehetne oldani, hogy tápelvétellel reseteled a node-okat, majd CAN buszon keresztül flash-eled az újat valami központi helyről, egyszerre az összesre.
Ehhez esetleg kelleni fog egy módosított bootloader, ami nem csak 1mp-et vár reset után, illetve kell bele vmi biztonsági protokoll, hogy áramkimaradás után légköri zajt ne töltsön fel programként.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest