Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Ez jelenleg szintén azt teszi, hogy megnyomom: felvillan és marad akkor is ha elengedem a gombot.

(#19791) vargalex
A -1-es case esetén (eset esetén
) ha betettem a break-et, akkor a case -1 és a hozzá tartozó break közti műveleteket sem hajtotta végre. 
(#19792) vargalex
A soros log alapján Ayres kolléga megoldása jó kell, hogy legyen. A case -1 ágába a break-on kívül más nem kell. Akkor ez pipa, így is csináltam, de nem a kívánt (még nyomom addig világít) módon működött továbbra sem.
Viszont azt gyanítom, hogy kellene valami timeout is, mert amíg nyomod, addig jön a -1, igen ez így van
de ha elengeded, akkor nem fog jönni semmi igen, ez is így van
és nem is fut be a default ágba. pontosan ezt próbáltam meg lentebb kevesebb sikerrel megosztani
Vagy, ha nem nyomsz gombot, akkor az irrecv.decode-ban áll? Ott hogyan állhat, ezt honnan tudom? Az a baj, azt se tudom az irrecv.decode mit jelent vagyis mit csinál, számomra ismeretlen arduino parancs. Keresgéljek utánna? Vagy van kedved esetleg segíteni megérteni? A jelentése gondolom én az lenne, hogy IR receiver decode, azaz az IR vevő dekódolás, tehát a fogadott jel dekódolása, vagyis a fogadott, IR adó által küldött kódból különböző szűrőfázisokon és demoduláláson átesett jel
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Óra topik
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) ha betettem a break-et, akkor a case -1 és a hozzá tartozó break közti műveleteket sem hajtotta végre. 
ekkold