Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Amikor készült, éppen hiánycikk volt a BluePill, nekem meg volt egy jópár eredeti STM32F101 procim, ami elvileg gyengébb mint az STM32F103 - de a gyakorlatban kiderült, hogy valójában ugyanaz a proci csak más típusjellel adták el (néha csinál ilyet gyártó). Ezek a procik egy annyira szerencsés szériából voltak, hogy még "húzatók is". 3,3V-ról, még 128MHz-en is vígan működött mindegyik amelyiket próbáltam. Ráadásul Elvileg 64K flash van bennük (ezt "mondja magáról" a proci), de szoftverből 128k-ig tartó területre is tudtam írni, és vissza is olvashatók az adatok. Így aztán terveztem hozzá nyákot, amit kínában legyárttattunk, aztán megtanultam beforrasztani (mikroszkóp latt) a procikat. Anyagilag persze nem igazán éri meg a ráfordított munkaidő miatt, de hobbi projektnek nagyon jó volt, mert szépen működnek, és tanultam is belőle.
Amúgy kíváncsiságból kínából rendelt BluePill-eket is próbáltam kicsit húzni, nagyjából 104MHz-en még mentek, felette fagyás.... (a névleges órajel 72MHz)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- bambano: Bambanő háza tája
- 3D nyomtatás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- iPhone 13 128GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold