- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Szancsó #18307 üzenetére
Most dicsekedsz, vagy panaszkodsz? :-) :-)
Nem tudok jobb megoldást, de azt azért megnézném, hogy egyesével kihagynám a dolgokat, hogy kiderüljön, melyik nyomja meg annyira a memóriát.
A világon valahol valakik által megírt programok néha elképesztő pazarlók.
Ilyen lehet például a TFT kezelő, ha nincs megfelelően ifdef-ezve, hogy már a fordítás során tudja, hogy mit fordítson be, és mit ne, hanem mindent befordít, mindenféle TFT-hez, akár szükséges, akár nem.BT-t nem használom, így azt nem tudom.
WiFi, ha a szokásos WiFi.h-t használod, nem szabad, hogy sokat fogyasszon.Én a mindenféle UI-k esetében csak egyszerű HTML lapot használok. Ha kell websockitot használok, amire itt tanítottak meg a fórumtársak. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest