Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
gyapo11
üzenetére
Viszont óvatosan kell bánni az olcsó kínai cuccokkal, mert szerintem elég sok selejtes alkatrészt árulnak. Értem ezalatt, hogy a nem tudják a gyártó által specifikált értékeket. Vettem például DS1307-es RTC chipeket, amik napi 20-30mp-et késnek/sietnek, tápot adva rájuk nem állnak be alapértékre, hanem random időről kezdik a futást. Igaz, fillérekért adták, de külső kondival kellett kalibrálnom őket egyesével, ami a munkaidőt tekintve jóval többre jött ki, mint ha megvettem volna a normális chipeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold