Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Tankblock
üzenetére
Az igaz, hogy kell a sikerélmény, és ebben az UNO verhetetlen, mert túlcsordul tőle a net. Hogy kinek mit ajánlunk, az egy sokkal általánosabb didaktikai probléma. Van, aki azt mondja, hogy a kezdő kezdjen a régebbi dolgokkal, van aki azt, hogy a kezdő is a korszerűvel kezdje. Nekem ezidáig egyetlen pattern se volt hasznomra, de lehet, nem igazán kerestem. A C++ az UNO-n és a többin is ugyanaz - kibővítve néhány spec Arduino dologgal - és persze régebbi, vagy újabb verziójú fordító, de az újabban is (majdnem) minden benne van, ami ami a régiben, alig van valami, ami obsolete.
Az FPGA dolgot nem tudom. Elég közeli ismerősöm diplomamunkája volt az FPGA, de azóta elő se vette, mondván, nincs rá igazán igény, inkább az általánosabb megoldásokat kedvelik.
Majd meglátjuk, én csak néha ránéztem, mit csinál, de soha nem foglalkoztam FPGA-val.
Egyébként az a véleményem, hogy ami UNO-n elmegy, az általában korszerűbbön is elmegy, és akkor a felhasználót idővel csak hajtja a kiváncsiság, hogy továbblépjen, de ha ehhez lapot kéne váltani, akkor inkább ott ragad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold