- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy sikerült felülnöm a szopórollerre.
A modul, amim lett et: NodeMcu LoLin V3, ESP8266MOd, ESP-12E
Gyenge 3 óra alatt sikerült elérni, hogy a PC lássa.
Ismeretlen USB-s eszköz volt. Majd egyszer sikerült találni egy kb 300kb-os driver pakkot hozzá.
Azzal megy. De a fordítás és a feltöltés sokkal lassabb, mint az Uno esetén.
A szélesség miatt az encoder kábeleit "a nyák alatt" elvezetve csatlakoztattam. De érdekes módon az a kód, ami az Uno esetén működött, átállítva eme eszközre semmit nem tett, csak kérdőjelek írt ki a soros port monitoron.
Hajnali fél ötig szendevtem vél, de nem értem...Ahogy, azt se, hogy ha a Blynk példát töltöm rá, villog, ha az accesspointost, csinál WiFi-t. De az általam linkelt kód nem hozza létre a WiFi-t...
Én meg csak azt hittem, hogy megvan a hw, megvan a kód, megvan a telón az app, és csak össze kell dugni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest