- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
NodeMCU-t használok, egy SIM800L modullal, riasztóként. Egy nyomógomb működteti, ha a nyomógomb kinyílik (mert az ajtó nyomja meg, értelemszerűen ha kinyitom az ajtót, akkor a nyomógomb alap állapotba kerül), akkor felhívja a telefonom.A programban úgy van, ha D7 pin lehúz, akkor induljon a riasztás. D7 alap állapotban 3.3V, és GND-vel húzom le a kapcsolón keresztül. A probléma, hogy néha magától is beriaszt tévesen, mert annyira érzékeny a D7, ha hozzá nyúlok, akkor is már érzékel. Próbáltam úgy is, hogy alapból 0V állapota, és 3.3V-ra kapcsol, de ugyan ez a probléma akkor is.
Ellenállásokat nem használok, lehet ez a gond? Eléggé kínai az egész nekem, net alapján raktam össze innen-onnan, így nagyon nem is akarok bele menni, ha egyszerűen nem lehet megoldani, vagy programozástechnikailag vagy hardverileg.Esetleg ami eszembe jutott az az, ha pl. 5 másodpercen keresztül egyfolytában lehúzza D7-et, akkor riasszon csak, ne pedig impulzusra. Ezt hogyan tudnám megoldani a programban?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest