Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 FE amire vágytam
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Minden lehetőséges bejártam már soros porton PC---> arduino soha nem fog tudni kommunikálni egymással olyan gyorsan mint arduino IDE-ből. Ki is fogytam hirtelen az ötletekből, van valakinek ötlete, hol kereshetnék még megoldást?
A lényeg annyi, hogy excel cella tartalmát kell úgy átjuttatnom arduinora, hogy az utasítást egyből végre tudja hajtani. Gondolkodtam azon, hogy az ESP8266 nem lenne elég gyors vagy nincs neki olyan rejtett funkciója amit felhasználhatnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest