Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
dave0825
üzenetére
Látom, nem sok mindenki tud hozzászólni, vagy nem nagyon vagytok itt, vagy nem nagyon érdekel már senkit.
Annyi előrehaladás lett (vagy talán megoldás), hogy lejjebb vettem a feszültséget az lm2596-on 4,5V-ra, és így megy az infra is, tehát működik a távirányító. Ha följebb viszem a feszültséget, akkor nem működik. Az Arduino is megy 4,5V-on még rendesen (lejjebb véve már látszik a led-ek fényerején, de a 4,5V-on még nem). Lehet, hogy marad így. Egyébként ezt egyáltalán nem értem, mert usb-n is 5,04V-ot mértem, szóval hogy külső tápról miért kell neki kevesebb... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Annyi előrehaladás lett (vagy talán megoldás), hogy lejjebb vettem a feszültséget az lm2596-on 4,5V-ra, és így megy az infra is, tehát működik a távirányító. Ha följebb viszem a feszültséget, akkor nem működik. Az Arduino is megy 4,5V-on még rendesen (lejjebb véve már látszik a led-ek fényerején, de a 4,5V-on még nem). Lehet, hogy marad így. Egyébként ezt egyáltalán nem értem, mert usb-n is 5,04V-ot mértem, szóval hogy külső tápról miért kell neki kevesebb... 
ekkold