Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
Janos250
üzenetére
Janos250: Sajnos mind a két koordinációra pontosan kell hogy beessen

Tankblock: Nem tudom miről beszélsz, azt se tudom ki- vagy mi az a Nordic, STM32-ről már ne is beszéljünk
Jó, ki tudnám googlizni
És pont ezt szeretem ebben a "hobbiban" (mert nekem ez csak az) hogy én csak hobbi "programozó" vagyok, sokszor az alapokkal sem vagyok tisztában, az elektronikával is csak fél éve ismerkedem de mégis mindent megvalósítottam eddig, még ha nem is elegáns módon
Fél éve még azt se tudtam mi az az áramerősség, mi az a Serial port, azt meg pláne hogy lehet oda adatot kiíratni/beolvasni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó, ki tudnám googlizni
ekkold