- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #13384 üzenetére
$7.90?
Na ebből se fogok nagyon bevásárolni.
"Mert azt írtad, lassú az eeprom írás.
Nincs valami olyasmi, mint egy USB pendrive, hogy kiteszi milliszekundumok alatt - de legyen lassú, akár 1mp is - és kész ?"Dehát a lassú azt jelenti, hogy milliszekundumok alatt történik!
8-10ms, ami - tekintve, hogy μs tartományban gondolkodunk, amikor egy μcontroller sebességéről van szó - lassú. Nem? Legalább 10ms-ig fenn kell tartani a tápellátást, hogy sikeres legyen a művelet. Erre gondoltam. Ettől nemigen kapsz gyorsabbat, esetleg lehet próbálkozni SD kártyával, de szerintem emiatt nem éri meg.
"Nem vagyok nagy szaki, hogy külön wear levelinget írjak, törjem rajta az agyam"
Nem is kell, ott a lib, használd!
Egyébként sem kell újra kitalálni, leírtam a módját, viszonylag egyszerű elven működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged