Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    válasz Aryes #13219 üzenetére

    Jól látod a dolgot, erre próbáltam utalni , hogy először virtuálisan próbálnám meg megcsinálni azt amit akarok, mert ott egyből kiderül ,ha valami nem működik.
    És mikor már a megépítésre kerül a sor akkor egy viszonylag működő dolgot kapjak ami egyrészt nagyobb sikerélményt nyújtana, mint mikor pénzt és időt pazarolva minden egyes kudarccal több idő eltelik, mire újra forrasztom vagy másik eszközt szerzek be.

    De ez egyedül nulla előképzettség mellett elég nehéz. Próbáltam a c++ vagy más nyelveket is magamtól megtanulni, de hiába a könyvek és a videók, semelyik se úgy van kialakítva, hogy az abszolút nulláról is megértsék és fejlődjenek belőle. mindegyik már az első dolgok olyan kifejezéseket vagy dolgokat mond vagy mutat amiket nem értek. vagy csak egy kis részét mutatják meg, de azt nem, hogy ezt mire lehet később hasznosítani. Vagy ha minden egybe van akkor meg más fejlesztő környezetet használ más könyvtárakat és hiába másolom le szóról szóra nálam nem mülödik.

    ugyan ez itt is megvan, a net tele van a kis részegységek kapcsolásával és programozásával egyenként, de arról, hogy az így kapott adatokat mire és hogyan tudom felhasználni illetve kombinálni a másik egység értékeivel az már nagyon ritka. Mert addig minden szép és jó amíg csak egy egységet kell rákötni a main boardra, de mi van ha többet kell egyszerre rákötni és elfogy a szabad láb vagy ugyan arra a lábra kellene több egységet is tenni?

    tudom, hogy aki tud programozni vagy ért az elektronikához annak ezek a kérdések hülyeségnek hangzik, de egy laikusnál ezek az apró dolgok is nagy akadályokat jelenthetnek.

Új hozzászólás Aktív témák