- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Üdv
Nagyon kezdő vagyok még ezen a téren és szeretnék tanácsot kérni, hogy hogy érdemes elkezdeni az arduinoba való programozás dolgokat meg a fejlesztést?
Tudnátok ajánlani olyan szoftvert amivel anélkül is meg tudnám csinálni a kapcsolásokat és teszteket, hogy megvenném az adott kiegészítőt hozzá virtuálisan leszimulálva?Találtam már párat, de nem tudom melyik a legjobb amit a későbbiekben is minden gond nélkül lehet használni.
találtam egy SKIIId nevű programot, ami alapból grafikusan is mutatja, hogy milyen részegységeket akarok összeépíteni és a listából való kiválasztás után automatikusan beállítja a megfelelő kódot és a kapcsolásokat.
Csak egy gondom van vele, hogy nem tudom, hogy lehet olyan eszközöket felvenni az eszköztárba amire szükségem lenne
és hogy lehetne bővíteni a kod library amibe a header filok és egyéb kiegészítők lennének az eszközök jobb vezérléséhez.
Van a másik a thinkercad, de abban még kevesebb az elérhető eszköz.jelenleg csak egy Pro Micro ATmega32U4 5V panelem van , ehhez akarnék valamit összebarkácsolni, de nem akarok addig feleslegesen összevásárolni mindent amíg nem tiszta, hogy hogyan kell bármit is csinálni meg hogy azok e a megfelelő eszközök arra amit akarok csinálni.
Így előszór egy virtuális környezetbe megcsinálnám, hogy amikor már közel véglegesre kialakult, hogy mi kellene és a kód is összeállt akkor venném meg a dolgokat hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Robogó, kismotor
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- EAFC 25
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest