- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
ESP32-n található BLE-vel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Arduino-ban van a kód, a beépített keresővel letölthető libary-t használom. (BLEDevice.h)
Van egy eszköz (ő a server) amihez kliens módban kell csatakoznom az ESP32-vel.
A gondom az, hogy teljesen random, hogy mikor csatlakozik össze a két eszköz.
Próbáltam úgy, hogy scan-ellem 5mp-ig, majd mikor megvan a megfelelő serviceUUID, akkor connect, ha nincs akkor újra az egész, de egy sokszor átugrik a megtalált eszközön csatlakozás helyett.
Próbáltam úgy, hogy scan, majd mivel tudom a MAC address-t, azzal csatlakozom mindenképpen (nem a scan-ből nyerttel), de ez is esetleges, nem stabil.
Próbáltam teljesen törölni a scan-t, hogy csak direktbe a mac address legyen, ekkor unhalded excption-nal elköszön az egészSzóval a kérdés, hogy szükséges-e a scan?
Lehet fixen mac alapon csatlakozni?Google a barátom, van pár példa, de amit találtam, az mind a beépített példa client kódra épül.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Dacia topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged