- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
Tankblock #12410 üzenetére
Természetesen ott van a 0x44 címen - de közben rájöttem hogy hol van a gond - ott hogy bár nincsen rendesen ledokumentálva, de úgy tűnik hogy az összes beállítás regisztere write-only, mindössze egyetlen byte-ot lehet belőle lekérdezni:
Azért kapok mindig 2-t, mert a softmute nem aktív (SM==0) és softstep nem busy (BZ==1) vagyis b10==2... ha a softmute-ot aktiválom a 0x04-es címen, akkor onnantól 3-at kapok vissza, ha kikapcsolom akkor ismét 2-t
Ez nagyban megnehezíti a dolgomat... Adott 2 autós androidos fejegység. 2 különböző platform de az audio proci IC ugyanaz a TDA7729-es. Az egyik kifejezetten jól szól, szeretem a hangját, a másik bár hardverben sokkal bikább, de a hangjával elégedetlen vagyok... Szerettem volna összehasonlítani a regiszterek beállításait első körben, hátha ott rontja el a hangot az erősebb vas - de így ez a verzió bukta...
Saleae Logic-al kissé macerás visszafejtegetni a nagy tömegű kommunikációt, úgyhogy most összerakok egy ilyen i2c_sniffer-t, és írok hozzá egy programot ami valahogyan könnyen összehasonlítható módon megjeleníti a különbségeket a két eszköz buszain küldött beállítások között. B terv, hogy veszek valami DSP-t (mint az ADAu1701), és megpróbálom azzal ráncfelvarrni a hangot...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged