- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Johnny_vT #11994 üzenetére
Hali! Ha jól látom bluetooth modul helyett használhatsz WiFi modult is aminek jóval nagyobb a hatótávja.Szóval én megépíteném az eszközt, elhelyezném tőlem 10-20 méterre és megnézném mennyire jó a jel. Persze ehhez szükséges lenne a teljes tiszta rálátás az eszközre hogy biztos ne legyen árnyékolás a jel számára. Ha a jel így sem elég hosszú akkor megépíteném magamnak a kapcsolást NRF24L01 PA LNA modullal, jelismétlővel és akkor akár otthonról is dokumentálhatsz.
Jók ezek a Wi-Fi modulok egyébként amit ajánlanak a kapcsolásodnál. Még router is szóba jöhet csak ugye annak is kellene a táp és bridge módban azt már küldhetnéd tovább egy másik routerre ami ott van melletted amire felkapcsolódsz wifivel.
aryes: Igen szerencsére az OLED 3.3v-os. Találtam is ezt:
[link]
Bár maximum 100mah-t ír, nem tudom elég lenne vagy sem, mert erről a pici Boost & Buck Step-ről menne az Arduino mini pro, nrf24 modul és az oled. Esetleg még egy pici rezgő motor vagy buzzer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest