- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Poco F7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Viszont a mai napig tanácstalan vagyok, hogy akkumulátoros tápellátásnál milyen step up DC-DC modult lenne érdemes használni ami 1A-t kéeps továbbítani? Találtam kettőt így hirtelen de lehet van ennél jobb is. Próbáltam a tekergetős verziót, de ott az a probléma, FIX feszültséghez való. Pl ha az akkumulátor lemerülés közeli állapotba kerül teljesen más feszt kapok, mint mikor töltőre teszem az eszközt. Egyik alkalommal meg is ölte az egyik RF modult, annyival több lesz a ráeső fesz.
Ezt:
[link]
és ezt találtam:
[link]TP4056-al tölteném, az akkumulátorokat, ehhez keresek megfelelő step up DC-DC konvertert ami tud legalább 5v/1A-t ami menne az arduino 5v lábára.
Szerk.
Most látom hogy ezzel a modullal a TP4056-ot is elhagyhatom.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Projektor topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest