- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
dave0825 #1148 üzenetére
Először is bocs, nem válasz akart lenni.
Még egy érdekesség, ami elég nagy mosolyt csalt az arcunkra.
Haverom laptopján egy alap infra olvasó programot futtatva arduino-n, majd egy távirányítót nyomkodva ugye hexa értékeket kell kiírnia soros porton keresztül. Ezzel nincs is gond, viszont folyamatosan irkál mindenfélét, mintha össze-vissza nyomkodnám a távirányítót, azonban ha kihúzzuk a laptop tápját, akkor abbahagyja.
Az én gépemen ugyanazzal a táppal szintén csinálja, az én tápommal nem. Az ő gépén sem az én tápommal. Na ez mi?
Egyébként az infra nem sima 3 lábú hanem 2 lábú, és egy panelen van rajt, amin még egy kondi, smd ellenállások, és valami ic is van. Egy régi kazettás videomagnóból való a kis panel. Lehet, hogy a táp frekvenciája zavarja az ic-t, vagy a kondit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged