- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Sikerült benéznem a polaritását csatlakozó krimpelésekor egy csokor digitális ledszalagnak, amiknek az elején volt egy pár 2000 uF-os elkó. Egy 15A-es dc-dc konverter adta a ménkűt, amiben van egy 15A-es bizti is.
Nos, nem vettem észre csak pár perccel később mikor már füstölt a vezeték. A bizti nem oldott le, de minden forró volt. Szerencsémre úgy tűnik az áramkörök nem sérültek, minden működik.
Gondolom nem tévedek nagyot, ha azt gondolom az elkók égtek ki. Még nem volt időm szétszedni a kábelköteget, amibe belecsavartam az elkókat is, de kb mire számítsak? Ezek nem robbanni szoktak fordított polaritásra? Ehhez képest még tüzet sem okoztak, legalábbis a szalag környékéről nem láttam füstöt, csak feljebb a tápnál. Ott a 10A-es vezetékekről leolvadt a szigetelés.
Gondolom ezt most megúsztam ennyivel, hogy újra kell húznom mindent és cserélnem a kondikat.
Meg egy intő jel, hogy lehet be kéne szerelnem egy biztosítékdobozt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Nintendo Switch 2
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo 3
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest