Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Magisk
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
A tápfesz dolgot már megbeszéltük a többiekkel, hogy így a legegyszerűbb/legjobb, hogy 8-9V fölötti tápot az lm2596-ra kötni, hogy arról kapjon az Arduino fix 5V-ot.
Nem is annyira az összeg (bár most így +5-600,- lesz az amúgy sem olcsó összesség), hanem nem egyszerű eljutnom a boltba, de megoldom majd.
Rajta lógnak majd a led-ek lábán, igen. Zsugorcsövezni is fogok. Nem kis munka, de szeretem csinálni, és nyák-nak meg nincs ehhez kedvem/időm nekiállni. A következő valamihez már lehet, hogy csináltatok valakivel, csak macerás keresni valakit, még így fórumon is, de az még odébb van.
gyapo11 és tvamos: na, meg tudtam mérni a saját multiméteremmel, ezzel lehet mérni.
A 6 db párhuzamosan kötött ledeken 24mA áram folyik, a másik 7 led-en pedig 20mA. Ezzel már lehet kezdeni valamit? Feszültségeket nem mértem, vagy megmérjem azokat is? Vagy maradjunk abban, hogy majd ha megjönnek a kék led-ek, és ezzel már ne foglalkozzunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte alaplap topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - OFF topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jogász topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A 6 db párhuzamosan kötött ledeken 24mA áram folyik, a másik 7 led-en pedig 20mA. Ezzel már lehet kezdeni valamit? Feszültségeket nem mértem, vagy megmérjem azokat is? Vagy maradjunk abban, hogy majd ha megjönnek a kék led-ek, és ezzel már ne foglalkozzunk?
ekkold