- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
dave0825 #1067 üzenetére
lehetne a tápfeszt emelni, miért ragaszkodunk az 5V-hoz? egy 12V-os tápfesz már sokat segit, akkor még egy darab 7805 IC kell, hogy az arduino az 5V-ot kapjon továbbra is.
Egyébként ha nincs beforrasztva (azaz még nincs benne egy csomó munkaóra), az ellenállás nem összeg, pár száz forint...
Ha nem csinálsz nyákot, hova lesz ez a rengeteg ellenállás forrasztva? Rajta lóg a ledek lábán? Zsugorcsövezni fogsz? Nem kis munka.
Én egyszer tettem egy kósza kijelentést, hogy két régi karácsonyfa fűzért, ami jópofa harangok voltak, ledesitek. 32 harang, mindegyik kapott 4 db ledet, amiből kettő kettő felváltva világitott az 50 Hz-es periódusnak megfelelően, illetve minden haranban külön volt két darab negyed wattos ellenállás, hogy elosszam a hő disszipációt.. Napokig csináltam, igaz a munka fele az volt, hogy a régi foglalalot szétszedni, átforrasztani, kivezetni, stb, mert a harang az ugye ahhoz kapcsolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged