- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Én kérek elnézést, sajnos nem értek a projektedhez. Ugye mindenki arra specializálódik, amit már megépített. Én IR adóval és vevővel még nem dolgoztam ilyen nyakatekert módon. Ellenben a forrasztás szerintem nagyon is idevág, ha már áramkör építés is szóba kerül.
szerk: De ha már témánál vagyunk, akkor lásd kivel van dolgod, találtam neked 2 perc alatt egy ilyet némi inspirációnak. Nem tudom rákerestél-e már az "IR battle system" kulcsszavakra korábban... Én úgy látom hatótávolsággal nem igazán számolnak ezek a rendszerek. Ha látja a vevőt, akkor betalált és csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest