- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tvamos #10609 üzenetére
Úgy, hogy a hasamra ütöttem, és választottam egy értéket. Mivel írtam, hogy nem értek hozzá, nem tudom, hogy oda milyen ellenállást illik tenni, és miért, ezért azt sem tudom, miért baj, ha az R2 nagyobb, mint az R1. Próbálom egyedül megtervezni ezt a rendkívül bonyolult áramkört, mivel még mindig nem kaptam érdemi segítséget se itt, se a hobbielektronika topikban (értsd: egy hét alatt kb. 5x megkérdeztem, de mindenki csak átnéz a kérdésemen). Nem értem, talán derogál egy hozzáértőnek egy ilyen egyszerű feladatra válaszolni? Azt hittem erre való ez a fórum, de látom, hogy a "Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)" topikban sokkal érdekesebb és relevánsabb téma az ólommentes forrasztás körüli vita.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Esik a hóóó!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged